News

Cine este, de fapt, bărbatul care a murit în tragicul accident din Vrancea. Ultima sa postare pe Facebook e cutremurătoare

Un bărbat în vârstă de 38 de ani își pierdea viața într-un tragic accident pe DN2-E85, la întrarea în Urechești, în județul Vrancea, în ultimele 48 de ore.
12.03.2024 | 23:46
Cine este de fapt barbatul care a murit in tragicul accident din Vrancea Ultima sa postare pe Facebook e cutremuratoare
Cine este, de fapt, bărbatul care a murit în tragicul accident din Vrancea. Ultima sa postare pe Facebook e cutremurătoare
ADVERTISEMENT

Victima se chema Florin Diță, avea 38 de ani și, paradoxal, postase pe Facebook cu câteva ore înainte să moară un mesaj prin care șoferii erau învățați cum să aibă grijă când se află la volan, tocmai pentru a nu produce accidente. Era de fapt un video preluat de la un influencer, cu mesajul ”Așa se circulă corect pe DN2(E85)! Drumul cu o bandă și jumătate!”.

Cine este, de fapt, bărbatul care a murit în tragicul accident din Vrancea

Florin Diță era la rândul său influencer, avea aproape 900 de urmăritori și trăia în Foșcani. Tânărul și-a pierdut viața în seara zilei de 10 martie 2024, la ora 19:00. Bărbatul conducea un autoturism Audi în care se mai afla fiul său în vârstă de 17 ani și fiica de 9 ani. Cei doi minori au ajuns, de asemenea, în stare gravă la spital, fiind transferați la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București.

ADVERTISEMENT

Se pare că autoturismul condus de Florin Diță a fost spulberat de un alt autoturism care circula din sens opus, spre Foșcani, care a depășit fără să se asigure. Florin Diță va fi acum înmormântat miercuri 13 martie la Răstoaca, iar slujba va fi programată la ora 12:00, la Biserica Nouă din localitate.

Tatăl lui Florin Diță este Mitruț Diță, fostul tipograf al Tipografiei Milcovul. Acesta a avut un mesaj după moartea fiului său. ”Copiii au fost trimiși la București la Spitalul Grigore Alexandrescu. Florin e depus la Biserica Nouă din Răstoaca.Înmormântarea va avea loc miercuri 13 martie 2024 la ora 12:00”, a transmis bărbatul.

ADVERTISEMENT

Conform Ziarul de Vrancea, focșăneanul în vârstă de 38 de ani era de profesie conducător auto, fiind extrem de apreciat în compania Avicola Focșani, unde era angajat. În seara accidentului, bărbatul își ducea fiul în vârstă de 17 ani la fosta sa soție, de care erau separați. Băiatul a fost operat cu fractură de bazin, în timp ce fata de 9 ani este internată la secția ATI.

Care a fost ultimul video postat pe contul de Facebook al bărbatului mort în accident

Potrivit sursei citate, Florin Diță era un șofer foarte bun, deci nu are nicio vină în acest accident. ”Băiatul meu în vărstă de 38 de ani este cel mai apreciat conducător auto de la Avicola Focșani, unde este angajat. Are experiență, a fost șofer de TIR pe curse internaționale, conduce impecabil. Circula corect pe banda lui, duminică seară 10 martie 2024, spre Râmnicu Sărat, unde-și ducea băiatul, la fosta soție de care-i despărțit.

ADVERTISEMENT

Băiatul în vârstă de 17 ani fusese la el în acest sfârșit de săptămână. În autoturism, un Audi pe care-l are Florin de la sora lui din Belgia mai era, duminică seară cu ei, în drum spre Râmnicu Sărat și fiica băiatului meu, în vârstă de 9 ani.

În dreptul Pieței de Struguri de la intrarea în Urechești în timp ce autoturismul condus de băiatul meu circula normal pe banda lui mers, a intrat din sens opus un alt autoturism puternic care nu s-a asigurat în timp ce a intrat în depășire.

ADVERTISEMENT

Băiatul meu Florin Diță a murit pe loc iar băiatul și fiica sa au rămas încarcerați. În afara lui Florin mai am doi băieți gemeni asistenți medicali în Italia mai mari cu 10 ani decât Florin și o fată în Belgia”, a explicat tatăl bărbatului. La rândul său, mama bărbatului, Viorica Stănescu, este în stare de șoc.

”Unde ești băiatul meu? Mi-e dor de tine! Ai lăsat copiii singuri!”, a scris mama îndurerată pe Facebook. Paradoxal, Florin Diță scăpase de o boală grea la 16 ani, mai exact cancer la stomac. Ar fi scăpat de această boală cu ajutorul unui ”tratament naturist prescris de un specialist din Cluj-Napoca”. Și mai bizar, ultima postare de pe contul de Facebook al bărbatului decedat e tocmai un video care îi îndeamnă pe șoferi la prudență în trafic, tocmai pe drumul morții.

ADVERTISEMENT
Tags: