News

Cine este, de fapt, criminalul din Bascov. Primele imagini cu bărbatul care și-a măcelărit familia

Cine este, de fapt, criminalul din Bascov. Au apărut și primele imagini cu bărbatul care și-a ucis cinci membri ai familiei. Acesta nu a fost violent când a fost arestat.
09.08.2022 | 23:15
Cine este de fapt criminalul din Bascov Primele imagini cu barbatul care sia macelarit familia
Cine este, de fapt, criminalul din Bascov. Primele imagini cu bărbatul. Foto: Colaj Fanatik / ziarulargesul.ro, argespress.ro
ADVERTISEMENT

Cine este criminalul din Bascov, bărbatul care a măcelărit o întreagă familie. Au apărut primele imagini cu individul care este suspectat că și-a omorât mai mulți membri ai familiei.

Cine este criminalul din Bascov. Primele imagini cu bărbatul

Cazul de la Bascov, unde o întreagă familia a fost ucisă, a șocat întreaga Românie în ziua de marți.

ADVERTISEMENT

Acum s-au aflat mai multe detalii despre bărbatul care și-a ucis cinci membri ai familiei, printre care și o fetiță de numai cinci ani. Bărbatul care ar fi responsabil de fapta de o violență extremă are 53 de ani.

„Sunt cinci cinci victime, în două imobile diferite, aflate la aceeași adresă. Doi bunici, copiii acestora și o nepoată, o fetiță în vârstă de 5 ani. La acest moment nu există dificultăți probatorii, ținând cont de depistarea rapidă a suspectului”, a declarat procurorul din Argeș.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii l-au prins pe bărbatul care și-a ucis familia. Acesta are probleme psihice.

Primarul a declarat că Viorel L. a încercat să se sinucidă înainte de a fi prins de oamenii legii, el aflându-se într-o pădure din apropierea locului în care s-a petrecut crima din Bascov.

Suspectul nu a fost violent atunci când a fost arestat, iar Laurențiu Palaghia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, a spus că bărbatul a relatat crimele „cursiv”.

ADVERTISEMENT
Suspectul din Bascov
Bărbatul suspectat de crima din Bascov. foto: colaj Fanatik / epitesti.ro

Ce spune primarul din Bascov despre bărbatul care a ucis o familie

Bărbatul în cauză nu a fost niciodată implicat în vreun conflict, iar psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a precizat că persoanele care au diverse afecțiuni psihice trebuie monitorizate îndeaproape pentru a-și lua medicamentele prescrise de specialiști.

Pe de altă parte, primarul din Bascov a declarat că bărbatul are un handicap psihic, fiind în evidențele medicului de familie pentru această afecțiune de care suferă și avea inclusiv o indemnizație pentru boala sa.

ADVERTISEMENT

”Are handicap accentuat psihic și este în evidențele medicului de familie cu această afecțiune. Primea indemnizație de la DGASPC.

Nu a fost internat, nu are antecedente. El e înscris la un medic de familie din Merișani, o comună învecinată. Nu au fost probleme din cauza lui”, a declarat Gheorghe Stancu, primarul din Bascov, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: