Life

Cine este fotbalistul celebru cu care s-a iubit prezentatoarea Știrilor Pro TV. Cheltuia 15.000 de dolari pe lună doar ca s-o audă pe Monica Dascălu

Puțină lume știe asta despre Monica Dascălu. Cu ce fotbalist celebru s-a iubit frumoasa prezentatoare a Știrilor Pro TV.
29.07.2023 | 11:00
Cine este fotbalistul celebru cu care sa iubit prezentatoarea Stirilor Pro TV Cheltuia 15000 de dolari pe luna doar ca so auda pe Monica Dascalu
Cine este fotbalistul celebru care s-a iubit Monica Dascălu în trecut. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Dascălu le aduce telespectatorilor Pro TV în case cele mai noi știri începând cu ora 17:00. Multă lume o admiră pentru frumusețea sa, dar când vine vorba de viața sa personală, vedeta este destul de discretă. Cine este fotbalistul celebru care s-a iubit înainte să se căsătorească.

Cine este fotbalistul celebru cu care Monica Dascălu a avut o relație în trecut

Monica Dascălu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară. Știrista cu cei mai frumoși ochi din showbiz aduce de ani buni în casele oamenilor jurnalul de știri al orei 17:00, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 45 de ani, vedeta este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Se cunoaște despre ea faptul că provine din Târgu Jiu, iar de 13 ani este căsătorită cu avocatul Mihai Băjenaru.

Ce nu știe multă lume este că, în trecut, Monica Dascălu a avut o relație cu celebrul fotbalist Adrian Mutu. Chiar dacă nu au format un cuplu pentru mult timp, pasiunea a fost una destul de puternică, iar „Briliantul” făcea orice pentru a-i auzi vocea.

ADVERTISEMENT

Pentru că au fost împreună pe vremea când Adrian Mutu juca în străinătate, fotbalistul nu se uita la bani și plătea chiar și 15.000 de euro pentru factura telefonică, deoarece aveau conversații foarte lungi, scrie substanțial.ro. 

Relația dintre Adrian Mutu și știrista de la Pro TV nu a rezistat

Cu toate acestea, idila dintre Monica Dascălu și Adrian Mutu nu a fost decât ceva trecător. După despărțire, prezentatoarea de la Pro TV și-a găsit fericirea în brațele actualului soț, cu care s-a căsătorit în anul 2010, într-un peisaj de vis în Insulele Maldive.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Monica Dascălu a vorbit despre decizia de a face nunta și a dezvăluit că aceasta a venit de la sine. „Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el.

Iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!

ADVERTISEMENT

Eu și Mihai așa am procedat: am lasăt lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreuna de cinci ani, iar căsătoria a parut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, spunea Monica Dascălu, conform sursei menționate anterior.

Pe de altă parte, după relația cu Monica Dascălu, nici Adrian Mutu nu a stat singur prea mult singur. A început o relație cu Consuelo Matos, cu care are două fete. Și de ea a divorțat, iar în prezent este căsătorit cu Sandra Mutu, care i-a dăruit un băiețel, pe Tiago.

ADVERTISEMENT