Life

Cine este fratele geamăn al lui Ashton Kutcher. A sfidat moartea de mai multe ori și are o poveste de viață impresionantă

Cine este fratele geamăn al lui Ashton Kutcher. Michael a avut multe probleme în viața sa și chiar a sfidat moartea de numeroase ori.
24.02.2023 | 22:17
Cine este fratele geaman al lui Ashton Kutcher A sfidat moartea de mai multe ori si are o poveste de viata impresionanta
Cine este fratele geamăn al lui Ashton Kutcher, Michael. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Cine este fratele geamăn al lui Ashton Kutcher. Michael are o poveste de viață impresionantă și chiar a reușit să sfideze moartea de mai multe ori.

Cine este fratele geamăn al lui Ashton Kutcher, Michael

Michael Kutcher este mult mai puțin cunoscut decât fratele său celebru, Ashton. Aceasta are o poveste de viață cu adevărat impresionantă.

ADVERTISEMENT

Michael Kutcher a avut probleme încă de la momentul venirii sale pe lume, acesta fiind mult mai mic decât fratele său geamăn și cu dificultăți respiratorii.

Până la vârsta de trei ani, Michael Kutcher deja suferea din cauza a multe întârzieri în dezvoltare și ulterior a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, fratele geamăn al lui Ashton Kutcher a trebuit să se lupte pentru a face lucruri normale și naturale pentru copiii de vârsta sa, de la a mânca, la a vorbi și de a se mișca normal.

La doar 13 ani, Michael Kutcher a fost depistat cu insuficiență cardiacă și de aici a început o nouă luptă, de această dată una aprigă pentru supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Ashton Kutcher își amintea că ar fi făcut orice pentru fratele său și spunea că era pregătit să sară de la balcon pentru ca fratele lui să primească o inimă și să trăiască.

Cine este fratele geamăn al lui Ashton Kutcher, Michael. Foto Instagram
Cine este fratele geamăn al lui Ashton Kutcher, Michael. Foto Instagram

Ce alte probleme a mai avut fratele celebrului actor

După aceea, fratele geamăn al celebrului actor a trebuit să fie supus unei operații după ce a fost descoperit un cheag de sânge.

ADVERTISEMENT

“Pentru fratele meu… să se nască cu paralizie cerebrală, apoi să aibă un transplant de inimă, apoi să aibă acest cheag de sânge la întâmplare, aceste lucruri care te fac să te gândești: Cine trebuie să treacă prin așa ceva?”, a spus actorul la emisiunea “The Checkup with Dr. David Agus.

Între cei doi frați au existat și momente de tensiune după ce cariera lui Ashton Kutcher a început să ia avânt și Michael se simțea într-un con de umbră. Michael este acum speaker motivațional.

“A existat un moment în care am considerat că el primea mai multă atenție decât mine. Asta m-a cam dus într-un loc în care am fost gelos”, a spus Michael Kutcher.

De altfel, un moment extrem de greu în relația lor a fost acela când Ashton Kutcher a spus public că fratele său are paralizie cerebrală, deși Michael voia să rămână un secret.

ADVERTISEMENT
Tags: