News

Cine este mama lui Vlad Pascu. Cu ce se ocupă, de fapt, femeia şi de unde averea impresionantă

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai, are o avere impresionantă. Cu ce se ocupă femeia aflată în arest
16.09.2023 | 17:58
Cine este mama lui Vlad Pascu Cu ce se ocupa de fapt femeia si de unde averea impresionanta
Miruna Pascu ar avea o avere impresionantă Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Miruna și Mihai Pascu au făcut avere din imobiliare în București și Constanța. Potrivit datelor Agenției Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), mama lui Vlad Pascu are în proprietate nu mai puțin de 288 de imobile.

Cu ce se ocupă Miruna Pascu şi de unde are averea impresionantă

Miruna Pascu ar locui într-un cartier exclusivist din centrul Capitalei, unde prețul apartamentelor poate atinge chiar și 4 milioane de euro, susțin jurnaliștii de la playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Locuința mamei celui care, la doar 19 ani a condus sub influența drogurilor și a produs un accident grav, ucigând doi tineri și băgând în spital alți trei, s-ar afla pe bulevardul Kiseleff din Capitală, în apropierea Ambasadei Suediei.

Vecinii cu care au încercat să discute jurnaliștii publicației citate, au fost destul de reticenți în a oferi informații, însă au confirmat că o cunosc pe mama lui Vlad Pascu, precizând că fiul acesteia venea rar în cartier.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor de la ANCPI, Miruna Pascu apare ca proprietară a nu mai puțin de 288 de imobile, inclusiv apartamente și terenuri în Sectoarele 1, 2, 3 și 4 ale Bucureștiului, precum și apartamente la malul mării în complexul de lux Blaxy Resort, relatează Newsweek România.

Miruna Pascu, arestată pentru 30 de zile

Mama lui Vlad Pascu a ajuns și ea după gratii, după ce a fost acuzată că a încercat, prin amenințări, să influențeze cel puțin un martor din dosarul în care fiul său este acuzat de trafic de droguri de mare risc.

ADVERTISEMENT

Martorul ar fi fosta iubită a lui Vlad Pascu. Miruna Pascu ar fi încercat să o determine să nu dea anchetatorilor detalii despre substanțele ilegale pe care le consuma fiul său.

Potrivit DIICOT, mama lui Vlad Pascu ar fi amenințat-o pe tânără cu dezvăluirea către presă a unor imagini compromițătoare dacă aceasta nu declară că un filmuleț apărut în spațiul public, în care cei doi consumau droguri, nu era real.

ADVERTISEMENT

Tânăra a mai dezvăluit că Vlad Pascu organiza des petreceri la locuința sa în cadrul cărora punea la dispoziția participanților droguri. Fata susține că, uneori, chiar Miruna Pascu îi punea la dispoziție drogurile.

ADVERTISEMENT