Life

Cine este Mayk, fratele lui Adrian Minune. Bărbatul se laudă cu luxul pe rețelele de socializare

Cine este Mayk, fratele lui Adrian Minune. Acesta postează mereu imagini cu luxul său pe rețelele de socializare, dar preferă să nu iasă în lumina reflectoarelor.
12.12.2022 | 13:54
Cine este Mayk fratele lui Adrian Minune Barbatul se lauda cu luxul pe retelele de socializare
Cine este Mayk, fratele lui Adrian Minune. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este fratele lui Adrian Minune. Este un lucru pe care puțini îl știu, dar faimosul manelist de la noi din țară are și un frate.

Cine este Mayk, fratele lui Adrian Minune

Adrian Minune mai are un frate, Mayk Simionescu. Bărbatul postează destul de des imagini alături de fratele său mult mai celebru, pe când el preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Mayk Simionescu postează mereu imagini și cu luxul în care trăiește, cu mașini scumpe, călătorii în destinații exotice.

Mayk are un stil vestimentar aparte și îi place să fie mereu elegant. Ba mai mult, acesta pare a fi fanul lui Cătălin Botezatu și chiar apare în imagini alături de acesta.

ADVERTISEMENT

Fratele cel mic al lui Adrian Minune, un bărbat periculos

Despre fratele lui Adrian Minune se mai spune că ar fi un bărbat periculos.

Un apropiat al familiei Simonescu spunea că Mayk era un bărbat violent și că îi place să îi pună la punct pe toți cei care îl enervează.

De asemenea, se spune că fratele cântărețului Adrian Minune umblă cu indivizi dubioși.

Mayk nu ar avea un succes prea mare nici la femei, mai spune aceeași sursă, pentru că fratele lui Adrian Minune nu ar ști cum să trateze o femeie.

ADVERTISEMENT

“Mayc este un bărbat foarte violent, care bate numai dacă îl calcă cineva pe coadă. El este cel mai șmecheraș din familie, umblă cu mulți tipi periculoși și se laudă peste tot că are spate.

Spre deosebire de Adrian, nu a avut noroc nici la femei, pentru că nu știe să se facă plăcut. Degeaba le aduce flori dacă nu știe să vorbească”, a declarat un apropiat al familiei.

ADVERTISEMENT

De altfel, fratele lui Adrian Minune ar fi și cel care i-ar asigura protecția familiei manelistului, pentru ca nimeni să nu se atingă de ei.

ADVERTISEMENT