Life

Cine este Melissa Azak, finalista de la Burlacul 2021. Frumoasa brunetă este una dintre preferatele lui Andi Constantin

Melissa Azak este a treia finalistă de la Burlacul 2021. Frumoasa brunetă se numără printre tinerele care au șanse mari să ajungă la inima lui Andi Constantin, tânărul care este în căutarea sufletului pereche în show-ul de la Antena 1.
27.06.2021 | 18:25
Cine este Melissa Azak finalista de la Burlacul 2021 Frumoasa bruneta este una dintre preferatele lui Andi Constantin
Cine este Melissa Azak, finalista de la Burlacul 2021. Frumoasa brunetă este una dintre preferatele lui Andi Constantin. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Finalista a demonstrat că merită trandafirul din partea lui Andi Constantin, tânăra de 28 de ani mărturisind că el este motivul pentru care s-a înscris în emisiunea matrimonială prezentată de Răzvan Fodor.

Frumoasa brunetă a hotărât să se înscrie în emisiunea matrimonială de la Antena 1 după ce a văzut echipa de filmare pe străzile din Istanbul, dar și despre ce bărbat este vorba.

ADVERTISEMENT

Născută în Franța și pe jumătate turcoaică, Melissa Azak este de profesie designer vestimentar, pasiune pe care și-a „cultivat-o” la o facultate importantă din străinătate. Concurenta de la Burlacul a făcut și mai multe cursuri în acest sens.

Melissa Azak, finalistă Burlacul 2021. Ce pasiune are tânăra de 28 de ani

„M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar.

ADVERTISEMENT

Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani.

Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc”, a povestit Melissa Azak când a intrat în competiție, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă nu a fost privită cu ochi buni de celelalte pretendente la inima lui Andi Constantin, asta pentru că la numai două zile după ce a ajuns în casa din Turcia a avut șansa să aibă o întâlnire cu Burlacul.

Melissa Azak, finalista de la Burlacul 2021
Melissa Azak, una dintre cele trei finaliste de la Burlacul 2021. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Melissa Azak, remarcată de Andi Constantin datorită calităților sale

Tânăra a arătat că este foarte sigură pe sine, dovadă că l-a cucerit iremediabil pe Andi Constantin, care a ales-o să fie una dintre cele trei finaliste. Acum finalista de la Burlacul luptă pentru inima tânărului alături de care s-a simțit minunat până acum.

ADVERTISEMENT

Melissa Azak s-a remarcat încă de la început cu o personalitate caldă și ca un om detașat, lucru pe care Burlacul l-a apreciat foarte mult.

Tânăra nu s-a implicat în niciun scandal din casa fetelor și a ținut mereu cont de scopul pentru care a ajuns în competiția de la Antena 1. Acesta este unul dintre motivele pentru care a fost mereu în sufletul lui Andi Constantin.

Burlacul este foarte atașat de frumoasa turcoaică, care este foarte deschisă în legătură cu absolut orice. Finalista de la Antena 1 are o familie mare și frumoasă despre care i-a vorbit frecvent lui Andi Constantin.

ADVERTISEMENT