Life

Cine este Nadine, românca devenită celebră la Vocea Germaniei. La doar 18 ani, a rămas fără mamă și fără un loc unde să doarmă

Nadine Pimanov (25 de ani) este tânăra de origine română care i-a impresionat pe cei patru jurați de la Vocea Germaniei. Concurenta a dus o viață foarte grea.
01.09.2022 | 12:50
Cine este Nadine romanca devenita celebra la Vocea Germaniei La doar 18 ani a ramas fara mama si fara un loc unde sa doarma
Nadine, românca care i-a impresionat pe jurații de la Vocea Germaniei: ”Ai o voce incredibil de plină”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este Nadine, românca devenită celebră la Vocea Germaniei. La doar 18 ani, a rămas fără mamă și fără un loc unde să doarmă. Până în momentul de față a trecut prin mai multe greutăți, dar a continuat să meargă mai departe.

Nadine, românca care i-a impresionat pe jurații de la Vocea Germaniei: ”Ai o voce incredibil de plină”

Nadine Pimanov este o tânăra de 25 de ani care i-a dat pe spate pe jurații de la Vocea Germaniei. Are o poveste de viață foarte tristă, suferință pe care a reușit să o transpună prin intermediul pasiunii sale, muzica.

ADVERTISEMENT

„Nu aveam nicio perspectivă, nu știam ce să fac cu viitorul meu. Eram fără speranță. Înseamnă incredibil de mult pentru mine faptul că am propriul meu regat pentru că știu că am lucrat singură la fiecare detaliu.

Acest lucru este valoros pentru mine pentru că nu mi-a fost întotdeauna atât de bine”, a declarat tânăra în audițiile pe nevăzute de la Vocea Germaniei, notează stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT

A luptat întotdeauna și renunțarea nu a fost niciodată o opțiune pentru Nadine, dovadă că mereu s-a ridicat și a luat-o de la zero. Concurenta celebrului show de talent a mers mai departe cu fruntea sus.

Nadine Pimanov, aprecieri de la jurații de la Vocea Germaniei

Acest lucru s-a observat prin prisma aprecierilor primite din partea celor patru jurați. Vedetele s-au declarat încântate de vocea româncei, care este o femeie puternică care-și urmează pasiunea pentru muzică.

ADVERTISEMENT

„Nebunie! Nebunie pentru noi de fiecare dată. Este o sonerie de patru. Felicitări, ești în spectacol! Pentru 25 de ani pari deja incredibil de experimentată”, a declarat Stefanie Koln.

„Ne-ai atins pe toți cei de aici. Ai făcut-o atât de bine. Cred că ai fost grozavă”, a completat Rea Garvey, în echipa căreia a ajuns românca după performanța de pe scenă.

ADVERTISEMENT

Nadine Pimanov a interpretat piesa Dragostei din tei de la O-zone, o melodie care a câștigat inimile din lumea întreagă atunci când a fost lansată pe piața muzicală.

ADVERTISEMENT