Life

Cine este noua iubită a lui Gabriel Fătu. Regele farselor iubește din nou după două divorțuri

Gabriel Fătu, supranumit și Regele farselor, iubește din nou. După două divorțuri, se pare că acesta și-a găsit în final fericirea.
15.01.2023 | 10:58
Cine este noua iubita a lui Gabriel Fatu Regele farselor iubeste din nou dupa doua divorturi
Gabriel Fătu, Regele farselor, are o nouă iubită. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Pe Gabriel Fătu l-am putut cunoaște mai bine de la OTV. Acesta a ajuns rapid să fie numit Regele farselor, datorită talentului său.

Gabriel Fătu a divorțat și s-a căsătorit într-un singur an

Iată însă că din punct de vedere amoros, Gabriel Fătu nu a dus-o prea bine în ultimii ani de zile. Regele farselor a avut două mariaje care au eșuat și a fost și singur timp de doi ani de zile.

ADVERTISEMENT

Iar asta nu este tot, pentru că bărbatul a reușit ceea ce unii doar își pot imagina. Acesta a reușit să se căsătorească și să divorțeze în același an.

De ce nu au ținut căsniciile lui Gabriel Fătu? La un moment dat, actorul povestea că lipsa tipului petrecut împreună ar fi stricat totul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Regele farselor era extrem de concentrat pe cariera sa. Drept urmare, actorul nu mai avea timp și pentru persoana de lângă el.

Chiar și așa, acesta a învățat să nu mai repete greșelile trecutului, iar dovada cea mai clară o vedem chiar acum.

ADVERTISEMENT

”E important să nu repeți greșelile trecutului. Am încercat să nu repet greșelile trecutului și să fiu implicat. A fost o problemă cu timpul. E greu să înțelegi.

Vrei weekenduri, iar la noi atunci se joacă. Lunea e zi liberă în teatru, când toți ceilalți se duc la serviciu”, a dezvăluit actorul, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Cine este noua iubită a lui Gabriel Fătu

În prezent, Gabriel Fătu pare că și-a găsit fericirea. Surse din anturajul Regelui farselor, le-au dezvăluit celor de la cancan.ro că acesta ar fi deja într-o relație, însă nu de foarte multă vreme.

Gabriel Fătu și iubita sa, pe nume Alina, ar fi petrecut Revelionul în Spania și de asemenea, ar fi extrem de fericiți împreună. Cine este însă Alina?

Sursele citate spun că tânăra șatenă lucrează la Tribunalul București și că ar fi îndrăgostită nebunește de actor. De asemenea, cei doi au avut grijă să petreacă sărbătorile împreună, deci s-ar părea că lucrurile merg în direcția potrivită.

Menționăm faptul că primul divorț al lui Gabriel Fătu a avut loc în urmă cu opt ani. Acesta a divorțat de Chris Simion după 13 ani de căsnicie.

Asta se întâmpla prin luna februarie, iar mai apoi, în noiembrie, actorul s-a căsătorit cu Georgiana Stancu, de care de asemenea a divorțat după doi ani de zile de mariaj.

Evident, acesta a pierdut și sume consistente de bani după separare, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori. 

ADVERTISEMENT
Tags: