Life

Cine este prima soție a lui Radu Vâlcan. Au fost căsătoriți timp de patru ani

04.05.2021 | 15:11
Cine este prima sotie a lui Radu Valcan Au fost casatoriti timp de patru ani
Cine este prima soție a lui Radu Vâlcan. Au fost căsătoriți timp de patru ani. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt împreună de mai bine de zece ani, dar știi cine este prima soție a prezentatorului de la „Insula Iubirii”? Tereza Tranakas a fost căsătorită cu actorul cu mulți ani în urmă, însă au divorțat în 2007. 

Fosta parteneră de viață a lui Radu Vâlcan este o femeie de afaceri de succes și a colaborat cu nume cunoscute în lumea business-ului. În prezent, Tereza este căsătorită cu un bărbat de origine greacă, căruia îi și poartă numele.

ADVERTISEMENT

Mariajul lor a durat doar patru ani, iar actualul soț al Adelei Popescu avea puțin peste 20 de ani când s-a căsătorit, Tereza fiind cu șapte ani mai în vârstă decât el.

Cine este prima soție a lui Radu Vâlcan. Au fost căsătoriți timp de patru ani

După ce au mers pe drumuri separate, Tereza a păstrat numele de familie al fostului soț până la căsătoria cu un bărbat de origine greacă. Tereza Tranakas are acum 51 de ani și este fondatoarea unei ccunoscute firme de comunicare, ea fiind expertă în publicitate și marketing.

ADVERTISEMENT

Are foarte multe succes în carieră și a vorbit, la un moment dat, despre numele mari din lumea afacerilor cu care a lucrat de-a lungul timpului, printre care și Elon Musk, fondatorul SpaceX.

„La începutul carierei mele, am avut șansă să lucrez printre antreprenori mai mult sau mai puțîn cunoscuți cum ar fi Elon Musk, Eric Andersson, Peter Diamandis, Mark Shuttleworth. Primul meu job a fost pentru o agenție de PR & Public Affairs în Washington DC, condusă de o femeie puternică și plină de energie.

ADVERTISEMENT

De la ei m-am inspirat și mi-am propus să pornesc ceva pe cont propriu. Corporația însă a fost și ea o școală foarte bună, mă bucur că am acumulat experiență și în companii de tip start-up și in unele mai mari”, a declarat Teresa Tranakas pentru weinvent.ro.

Teresa Tranakas
Tereza Tranakas, fosta soție a lui Radu Vâlcan. Sursa foto: weinvent.ro

De ce s-au despărțit Radu Vâlcan și Teresa Tranakas

Radu Vâlcan și Tereza Tranakas și-au unit destinele în anul 2003, după o poveste de dragoste de câțiva ani. Din păcate, căsătoria nu s-a ridicat la așteptările prezentatorului TV, care a realizat acest lucru mai târziu. Cei doi au decis împreună că divorțul este cea mai bună alegere.

ADVERTISEMENT

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa.

Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea Radu Vâlcan, potrivit spynews.ro.

În prezent, Radu Vâlcan este căsătorit cu Adela Popescu de aproape șase ani și au împreună doi copii, Alexandru și Andrei. Cel de-al treilea copil urmează să se nască în această vară, tot băiețel.

ADVERTISEMENT