Life

Cine este Remi Martin, finalist la Românii au talent. Smiley și Pavel Bartoș i-au dat Golden Buzz

Remi Martin este finalist la sezonul 11 „Românii au talent” și a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.
25.05.2021 | 16:40
Cine este Remi Martin finalist la Romanii au talent Smiley si Pavel Bartos iau dat Golden Buzz
ADVERTISEMENT

Remi Martin este unul dintre finaliștii sezonului 11 „Românii au talent”. Smiley și Pavel Bartoș sunt cei care i-au acordat Golden Buzz și l-au trimis direct în semifinală.

Tânărul de origine franceză a fost al treilea concurent pentru care a fost apăsat butonul auriu la show-ul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cine este Remi Martin, finalist la Românii au talent

Remi Martin i-a surprins plăcut pe jurații de la „Românii au talent” cu numărul său de acrobație. Tânărul este stabilit în Germania și are origini franceze.

La vârsta de 35 de ani, concurentul s-a prezentat cu un număr spectaculos în fața juraților. Remi Martin a dezvăluit că a vrut să fie actor, însă drumul l-a dus către circ.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost întotdeauna pasionat de această lume a circului și a ales să fie acrobat, având un talent rar întâlnit.

Remi Martin a dezvăluit că a avut șansa de a face un spectacol pentru Regina Elisabeta, un lucru de care nu oricine are parte în această viață.

ADVERTISEMENT

Remi ar vrea să ajungă și mai departe și să organizeze spectacole mult mai ari, unde să îmbine teatrul cu circul.

„Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ.

ADVERTISEMENT

M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.

Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață.

Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții. Fac acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobații de forță și dinamică”, a declarat Remi Marin la „Românii au talent”.

Smiley și Pavel Bartoș i-au dat Golden Buzz

Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care au apăsat butonul auriu înainte să o facă jurații. Atât cei doi prezentatori, cât și jurații s-au declarat impresionați de numărul prezentat de Remi Martin.

Florin Călinescu i-a adus numai laude pentru felul în care și-a folosit corpul. De asemenea, Andra îl consideră un fenomen, o „poezie de om”, așa cum a declarat la preselecții.

În 2018, Remi Martin a participat la „Francezii au talent” și i-a cucerit și pe jurații de acolo, care i-au acordat Golden Buzz.

ADVERTISEMENT