Life

Cine este Rocco Siffredi, al patrulea jurat de la iUmor. Cu ce se ocupă

Cine este Rocco Siffredi, al patrulea jurat de la iUmor. Cu ce se ocupă și cum vor reacționa Delia, Cheloo și Costel atunci când îl vor vedea.
07.10.2022 | 11:17
Cine este Rocco Siffredi al patrulea jurat de la iUmor Cu ce se ocupa
Cine este Rocco Siffredi, al patrulea jurat de la iUmor. Sursa foto: Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rocco Siffredi este cel de-al patrulea jurat de la iUmor, care va putea fi urmărit duminica aceasta. Cu ce se ocupă și ce reacție au avut ceilalți jurați atunci când l-au văzut?

Cine este Rocco Siffredi, al patrulea jurat de la iUmor

Cheloo, Delia și Costel îl vor avea alături pe Rocco Siffredi, al patrulea jurat în cea de-a șaptea ediție iUmor, care va fi difuzată duminică, 9 octombrie, de la 20:00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Jurații emisiunii au fost surprinși că Rocco Siffredi va juriza alături de ei în noua ediție, semn că emisiunea este cunoscută și în alte țări.

“Iată că iUmor începe să fie recunoscut la nivel internațional! Am reușit să aducem o vedetă de calibru greu la noi în emisiune.”,, spune Cheloo la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Actorul italian este cunoscut peste hotare și a jucat în peste 1.500 de filme destinate adulților. În prezent au loc filmări pentru un serial inspirat din viața starului.

Delia a mărturisit că nu știe niciun film în care a jucat actorul, însă are de gând să urmărească documentarul despre el.

ADVERTISEMENT

“Nu știu niciun film de-al domnului, dar ce crezi c-am să fac? Am să mă uit la documentarul despre el.”, a spus Delia la iUmor.

Rocco Siffredi are 58 de ani și a intrat în lumea cinematografiei pe când avea 20 de ani. Este singurul actor de filme pentru adulți din Europa care a obținut roluri în pelicule realizate în SUA.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei de peste trei decenii, starul a primit mai mult de 100 de premii pentru rolurile sale.

“Din 1989, am început să câștig premii în Las Vegas. Apoi, am obținut Hot dOr, știți că sunt Oscarurile pentru filme de adulți, la Cannes.

Am câștigat peste 100 de premii și activez de 38 de ani în industria asta.”, a povestit actorul în cadrul unui interviu.

În ediția de duminică iUmor, telespectatorii vor vedea cum s-a descurcat Rocco Siffredi la masa juriului, dar și cine a acceptat provocarea de a-i face un roast inedit.

Ce jurați au mai venit la iUmor

Apariția celui de-al patrulea jurat invitat la iUmor a început încă din sezonul 12.

Ideea a fost foarte apreciată de telespectatori, așa că sa menținut și în sezonul 13, difuzat în prezent.

Până acum, pe cel de-al patrulea scaun au stat actori și vedete cunoscute de televiziune, printre care Carmen Tănase, Florin Călinescu, Iulia Vântur, Maia Morgenstern, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Dani Oțil și Mihai Petre.

De asemenea, sezonul 13 iUmor a suferit schimbări importante la masa juriului. Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 în urma unui scandal cu șefii trustului Intact. Actorul a fost înlocuit de Costel Bojoc.

ADVERTISEMENT