Life

Cine este românul căruia austrieci i-au spus „omul pădurii”. Felul în care trăia de peste un an i-a șocat pe toți

Cine este românul care era numit omul pădurii de către austrieci. Acesta trăia într-un fel care îi șoca pe toți, de peste un an.
26.03.2023 | 07:00
Cine este romanul caruia austrieci iau spus omul padurii Felul in care traia de peste un an ia socat pe toti
Românul căruia austrieci i-au spus omul pădurii. Foto : www.neue.at
ADVERTISEMENT

Acesta este românul căruia austrieci i-au spus că este omul pădurii. Bărbatul de 32 de ani trăia în condiții greu de imaginat de mai bine de un an.

Cine este românul căruia austrieci i-au spus „omul pădurii”

Românul supranumit omul pădurii de către austrieci locuia într-o pădure din Carintia, lângă localitatea Krumpendorf. Acesta a fost ridicat vineri de autorități și dus la spital.

ADVERTISEMENT

Omul pădurii locuia într-o improvizație de cort făcut din pături și ramuri de copac. Bărbatul de origine română ar fi locuit de un an acolo.

Deși, la discuțiile cu polițiștii românul a spus că stă în pădurea respectivă din Austria de doar o lună. Dar dovezile îl contrazic pentru că localnicii l-au văzut de nenumărate ori. Tocmai de aceea l-au și numit omul pădurii.

ADVERTISEMENT
Așa arăta locul unde trăia omul pădurii
Așa arăta locul unde trăia omul pădurii. Foto: www.neue.at

Românul a cooperat cu polițiștii. Nu se știe cum a ajuns acolo

Nu se știe cum a ajuns românul să locuiască acolo și nici nu ce s-a hrănit în toată această perioadă de timp. Acesta avea niște cârnați în casa lui improvizată atunci când a fost găsit.

Conform autorităților austriece, românul a fost cooperat și acesta a acceptat să meargă alături de ei. Înainte de acest lucru, bărbatul numit omul pădurii a vrut să își strângă gunoiul.

ADVERTISEMENT

„Românul a fost cooperant și a fost de acord să meargă cu noi, după ce și-a strâns gunoiul”, a declarat pentru presa locală un polițist, conform presei locale.

Românul avea și un pat din crengi pe care dormea, făcut dintr-o prelată și cu mai multe pături care să îi țină de cald. Acest lucru era necesar mai ales că în Krumpendorf temperaturile sunt aproape de zero noaptea.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost găsit de o femeie în pădure și s-a speriat de el, așa că a decis să cheme autoritățile. Acesta a fost dus la spital pentru a fi îngrijit. Dar nu se știe ce se va întâmpla mai departe cu el.

ADVERTISEMENT
Tags: