News

Cine este românul mort în vacanța din Thailanda. Bărbatul din Constanța ar fi avut probleme de sănătate

Au apărut informații despre identitatea românului care a murit în Thailanda după ce a căzut de la balconul camerei de hotel unde era cazat.
11.02.2024 | 18:19
Cine este romanul mort in vacanta din Thailanda Barbatul din Constanta ar fi avut probleme de sanatate
Accidentul lui Petru Irimia ar fi fost provocat de problemele de sănătate de care suferea Sursa foto: The Pattaya News, Replica Online / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Presa locală relatează că este vorba despre Petru Irimia, în vârstă de 63 de ani, patronul vilei Anticus din Constanța. Bărbatul se afla în vacanță în Thailanda, împreună cu soția sa, dinainte de Crăciun.

Cine este românul mort în vacanța din Thailanda

Constanțeanul și-a pierdut viața după ce a căzut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya, în dimineața zilei de vineri, 9 februarie. Petru Irimia ar fi căzut de la balcon, după ce, din cauza unor probleme de sănătate, ar fi amețit, nefiind vorba despre o sinucidere, scrie publicația Replica Online.

ADVERTISEMENT

Poliția din Pattaya a fost alertată despre producerea evenimentului vineri, în jurul orei 9.30 dimineața. Echipajele de poliție și salvatori ajunse la fașa locului au găsit trupul victimei în grădina de sub balcon.

Bărbatul, care la momentul accidentului era îmbrăcat doar în pantaloni scurți negri, a suferit leziuni severe la cap și la membre. Autoritățile au izolat imediat scena înainte de a transporta trupul la un spital local din apropiere.

ADVERTISEMENT

La tragedie a asistat o angajată a hotelului, care se afla lângă iazul din curte când a auzit un zgomot puternic de deasupra ei. Femeia a văzut victima agățându-se de balustrada balconului de la etajul 4 înainte a cădea la pământ.

Fotograf britanic, mort încercând să sară cu parașuta de pe o clădire

Luna trecută, un fotograf britanic a murit după ce a sărit cu parașuta de la etajul 29 al unui bloc de locuințe din Pattaya. Ofițerii secției de poliție din Bang Lamung au primit o notificare privind accidentul sâmbătă, 27 ianuarie, în jurul orei 19.30, și s-au deplasat de urgență la fața locului, Lumpini Condo Town North Pattaya-Sukhumvi.

ADVERTISEMENT

Ofițerii au găsit corpul fără viață al bărbatului străin, identificat ulterior ca fiind un fotograf britanic în vârstă de 33 de ani, pe nume Nathy Odinson. Imobilul este împărțit în două clădiri, A și B. Fiecare clădire are 32 de etaje, iar Odinson s-ar fi parașutat de la etajul 29 al clădirii B, scria la acel moment The Thaiger.

Bărbatul purta un tricou maro și pantaloni scurți negri și avea în spate rucsacul parașutei. La locul faptei au fost găsite parașuta deteriorată și o cască cu o cameră de filmat.

ADVERTISEMENT

Un thailandez în vârstă de 30 de ani, apropiat al lui Odinson, a fost adus pentru interogatoriu. Bărbatul a declarat că era prieten cu Odinson și că îl cunoștea de cinci luni. Fotografului îi plăceau activitățile extreme, în special parașutismul.

Thailandezul a spus că Odinson a sărit cu parașuta de mai multe ori în mai multe locuri și a împărtășit experiențele sale cu cei care îl urmăreau pe rețelele de socializare. Ultima dată, parașuta nu i s-a deschis.

ADVERTISEMENT