Life

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Brânzoi din Las Fierbinți. Filofteia Ciocia are un talent deosebit

Cine este și ce meserie are mama lui Brânzoi din Las Fierbinți. Filofteia Ciocia fructifică o pasiune frumoasă și relaxantă.
20.07.2023 | 12:31
Cine este si cu ce se ocupa mama lui Branzoi din Las Fierbinti Filofteia Ciocia are un talent deosebit
Cum arată și ce meserie are mama lui Brânzoi din Las Fierbinți. Filofteia Ciocia fructifică o pasiune frumoasă și relaxantă. Sursa foto: Facebook / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Brânzoi din Las Fierbinți. Filofteia Ciocia are un talent deosebit care îi aduce liniște și eliberare. Femeia care i-a dat viață actorului este o persoană activă, chiar dacă are aproape 80 de ani.

Cine este și ce meserie are mama lui Brânzoi din Las Fierbinți. Filofteia Ciocia fructifică o pasiune frumoasă și relaxantă

Cine este și ce meserie are mama lui Brânzoi din Las Fierbinți. Filofteia Ciocia fructifică o pasiune frumoasă și relaxantă, după ce o perioadă destul de lungă și-a economisit pensia pentru a urma această cale.

ADVERTISEMENT

Nu a spus la nimeni că strânge bani și că a decis să meargă pe un drum complet diferit la o vârstă înaintată. În cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, actorul a declarat că este uluit de talentul celei care i-a dat viață.

Mama artistului pictează și adoră literatura. A scris o carte de poezii care s-a publicat la o editură din Ploiești în 500 de exemplare. Aceste cărți nu se găsesc în librării pentru că au fost dăruite prietenilor și apropiaților.

ADVERTISEMENT

„Îmi plăcea de mică, dar acuma… mai profesionist de vreo 10 ani. Știu poeziile pe dinafară, cred că sunt 60. Periodele au fost grele, acasă am avut o micro-fermă. Am crescut 3 copii și ne descurcam totuși, ne luptam.

Am trăit cu soțul 54 de ani de căsătorie. Se trece și mai așa și mai așa, dar ne-am luptat foarte mult. Ne-am străduit”, a declarat mama lui Brânzoi din Las Fierbinți. Filofteia Ciocia a recitat și o poezie în show-ul moderat de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Brânzoi din Las Fierbinți, mândru de mama sa

„Pictează din instinct, ca să vezi de unde talentul a sărit. De pictat, pictează, de scris poezie scrie, o dau la balet. Sărmana de ea are proteze la toți genunchii”, a completat Brânzoi din Las Fierbinți.

Actorul din celebrul serial a mai subliniat că mama sa a crescut și doi nepoți, fiind vorba de copiii surorilor sale mai mari. Vedeta de la Pro TV are un nepot de 35 de ani care este mecanic de locomotivă și o nepoată de 37 de ani care locuiește în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

La rândul său Ionuț Ciocia este tatăl a doi copii gemeni în vârstă de 8 ani. Artistul este foarte discret cu viața personală și nu vorbește foarte des despre soția sa și despre cei mici. Vedeta îi aduce foarte multă bucurie mamei sale.

ADVERTISEMENT