Life

Cine este și cu ce se ocupă soțul Monicăi Pop. Împreună au o fiică de 34 de ani

Monica Pop este unul dintre cei mai renumiți medici din țară, dar puțini sunt cei care îl cunosc pe soțul său, alături de care are o fiică de 34 de ani.
14.10.2022 | 17:48
Cine este si cu ce se ocupa sotul Monicai Pop Impreuna au o fiica de 34 de ani
Monica Pop are o căsnicie de 4 decenii cu sotul ei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Pe Monica Pop o cunoaște o țară întreagă ca unul dintre cei mai buni medici oftalmologi, de la nivel național. Puțini români știu cine îi este alături de 4 decenii.

Cine este și cu ce se ocupă soțul Monicăi Pop. Împreună cu el are un mariaj de 4 decenii

Monica Pop este căsătorită cu Mircea Pop. Cei doi au o căsnicie solidă din 1981, an în care și-au unit destinele și și-au spus ”Da!” pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT
sotul-monicai-pop-
Mircea Pop, sotul Monicai Pop. Sursa foto: wowbiz

 

Monica și Mircea Pop au ca dovadă a dragostei lor o fiică în vârstă de 34 de ani, pe nume Letiția. Mircea Pop face parte dintr-un domeniu similar cu al soției: este cercetător științific în chimie organică.

Concret, Mircea Pop este angajat al Centrului de Chimie Organică ”C. D. Nenițescu”, ce aparține de Academia Română. Deși are o carieră de succes, venitul este unul mic, spre deosebire de al Monicăi Pop.

ADVERTISEMENT

Conform unei declarații de avere a Monicăi Pop, partenerul ei încasează lunar 5.000 de lei, în timp ce ea primește de la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologie București aproape 15.000 de lei.

”Noi nu am avut relații de genul ăsta, să ne impunem unul altuia ceva. El știa foarte bine că eu lipsesc mult de acasă. A fost o perioadă în care fiica mea era la o școală privată și știm prea bine că nu-i ușor, salariile medicilor sunt foarte mici.

ADVERTISEMENT

Și făceam chiar și câte zece gărzi într-o lună pentru a putea s-o ținem la școală. Dar mie îmi și plăcea, am fost și sunt îndrăgostită de partea de urgență a meseriei ăsteia”, spunea Monica Pop, la un moment dat, despre Mircea Pop.

Cu ce se ocupă, Letiția, fiica Monicăi și a lui Mircea Pop

Aceasta nu a ales o profesie similară părinților, ci total diferită. Letiția lucrează în învățământ, fiind profesoară de limba franceză și are o pasiune pentru animale. Drept urmare, se implică și ca voluntar în a ajuta animalele fără stăpân.

ADVERTISEMENT

Totodată, Letiția este așezată la casa sa, fiind căsătorită și având un copil, pe care l-a adus pe nume în 2019. Potrivit Antena 3 CNN, fata Monicăi Pop este foarte apreciată pentru activitatea sa ca profesor, dar și pentru felul ei de a fi, ca om.

Dincolo de notorietate, Monica Pop are o dramă cu care se confruntă de 9 ani: cancerul de colon. Anul acesta a trecut din nou printr-o operație, a 5-a la număr.

ADVERTISEMENT