Life

Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Smiley. Ion Maria nu a fost încântat ca fiul lui să cânte în formația Simplu

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Are o carieră impresionantă, dar și o familie cât se poate de frumoasă, alături de iubita sa, Gina Pistol.
11.11.2022 | 10:27
Cine este si cu ce se ocupa tatal lui Smiley Ion Maria nu a fost incantat ca fiul lui sa cante in formatia Simplu
Smiley are o relație specială cu părinții săi, Ion și Ioana Maria. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numele lui Smiley a devenit public în urmă cu aproape două decenii. Artistul s-a lansat cu formația Simplu, care a reușit rapid să ajungă la inimile publicului.

Cu ce se ocupă părinții lui Smiley

Cu toate astea, înainte de a deveni celebru, Smiley nu a beneficiat de susținerea pe care și-ar fi dorit-o. Deși a crescut într-o familie înțelegătoare, dar și frumoasă, se pare că tatăl artistului nu a fost prea încântat de ceea ce și-a dorit fiul său să facă.

ADVERTISEMENT

Smiley a vorbit recent despre familia sa, dar și despre modul în care aceasta i-a influențat cariera.

Părinții lui Smiley sunt Ion și Ioana Maria. Tata artistului a fost pilot de avion în cadrul Ministerului Apărării Naționale, iar mai apoi, acesta a devenit director la o fabrică de pâine din Cernica.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, mama lui Smiley este contabilă, iar în perioada în care era tânără, aceasta a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești.

În momentul în care Smiley a reușit să se dezvolte din punct de vedere muzical, Ioana Maria a fost cea care a ajuns să se ocupe de studiourile fiului său și inclusiv de celebra casă de discuri HaHaHa Production.

ADVERTISEMENT

Ion și Ioana Maria i-au influențat cariera lui Smiley

Smiley recunoaște că datorită celor care i-au dat viață este omul din prezent. Cu toate astea, își amintește și momentele în care nu a avut susținerea mult dorită.

Artistul povestește că tatăl său nu a fost de acord ca el să cânte în formația Simplu, însă asta l-a motivat mai mult.

ADVERTISEMENT

Ambii părinți l-au descurajat în anumite momente, însă Smiley a reușit să transforme totul în favoarea lui, drept dovadă, în prezent, acesta a devenit unul dintre cei mai de renume artiști din România.

”Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formatia Simplu.

Probabil că asta m-a și motivat. Fară să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, a dezvăluit Smiley, recent.

Au fost și momente în care a mâncat bătaie pe când era mic, însă acum este conștient de faptul că era un copil destul de agitat. De asemenea, Smiley este de părere că educația pe care i-au dat-o părinții săi a fost în final una cât se poate de corectă.

În prezent, Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol, alături de care are și o fetiță. De asemenea, acesta a avut grijă ca în unele dintre cele mai recente clipuri video să o bage și pe frumoasa sa iubită.

ADVERTISEMENT