News

Cine este șoferul care a comis accidentul din Constanța în care au murit doi tineri. Are 19 ani și consumase droguri

Cine este șoferul care a comis accidentul din Constanța. Vorbim de un tânăr de 19 ani care consumase mai multe tipuri de droguri.
19.08.2023 | 10:39
Cine este soferul care a comis accidentul din Constanta in care au murit doi tineri Are 19 ani si consumase droguri
Cine este șoferul care a intrat într-un grup de tineri în Constanța. Sursa foto: Viața Dobrogei / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine este șoferul care a comis accidentul tragic de sâmbătă dimineața din Constanța, soldat cu doi morți și mai mulți răniți. Inițial, acesta fugise de la fața locului, dar a fost prins în scurt timp de poliție.

Cine este șoferul care a intrat într-un grup de tineri în Constanța

Un cumplit accident a fost raportat sâmbătă dimineață, în sudul litoralului, la ieșirea din localitatea 2 Mai. O mașină a intrat într-un grup format din mai mulți tineri. Din păcate, doi dintre ei au murit și trei au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 5:20 pe DN 39, pe drumul care leagă Mangalia de Vama Veche, la ieșirea din localitatea 2 Mai. Responsabil de tragedie este un șofer de 19 ani.

Într-o primă fază, acesta a fugit de la locul accidentului. Nu a apucat să ajungă prea departe și a fost depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au apărut și informații mai detaliate despre individ. E vorba de un tânăr de 19 ani din București. Acesta conducea un Mercedes decapotabil, cu numere de București.

Contul de Facebook ”Viața Dobrogei” a publicat imagini cu mașina autorului accidentului. Aceasta este serios avariată după accidentul din 2 Mai. Atât parbrizul, cât și elemente din caroserie au avut de suferit după ce vehiculul a lovit mulțimea.

ADVERTISEMENT

Șoferul din Capitală consumase trei tipuri de droguri

În urma accidentului, tânărul șofer din București s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Agenții de la poliție au constatat că individul nu consumase alcool. În schimb, era drogat. El a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru trei feluri de substanțe interzise: cocaină, amfetamină și metamfetamină.

ADVERTISEMENT

Inconștiența acestui șofer a făcut ca un băiat și o fată cu vârste aproximativ de 20 de ani să își piardă viața. Alți doi tineri și o fată cu vârste de 18-20 de ani au ajuns la spitalul din Mangalia cu multiple traumatisme.

ADVERTISEMENT