Life

Cine este soția lui George Buhnici. Lorena a reacționat după afirmațiile făcute de soțul său

Cine este soția lui George Buhnici. În cadrul unui interviu, vloggerul a spus despre Lorena că arată “ca o minoră”. Cu ce se ocupă partenera sa de viață?
18.07.2022 | 10:43
Cine este sotia lui George Buhnici Lorena a reactionat dupa afirmatiile facute de sotul sau
Cine este Lorena, soția lui George Buhnici. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
18-07-2022
14:43

Lorena Buhnici, reacție după valul de hate la adresa soțului

Lorena, soția lui George Buhnici, reacționează după valul de hate la adresa fostului prezentator TV. Frumoasa brunetă îi ia apărarea partenerului de viață prin intermediul unei imagini postate la început de săptămână. 

Vedeta s-a afișat în timp ce face mișcare, semn că nu se numără printre femeile pline de „celulită și vergeturi”, așa cum le-a catalogat vloggerul pe multe dintre tinerele observate pe litoralul românesc recent. 

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la priceperea unor oameni de a ataca și de arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți), în țara asta, și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor.

Când o spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim. Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram. 

George Buhnici a fost zilele trecute la mare împreună cu soția lui, Lorena, acolo unde a acordat un interviu controversat. Iată cu ce se ocupă partenera de viață a fostei vedete Pro TV.

Cine este soția lui George Buhnici

Lorena Buhnici este antreprenor și specialist în comunicare. Împreună cu soțul ei, aceasta deține site-ul cavaleria.ro, o platformă de succes dedicată bărbaților.

ADVERTISEMENT

Soția fostului prezentator de la Pro TV mai deține și site-urile lorena.buhnici.ro şi casebune.ro. Este pasionată de realizarea interviurilor, notează stiridirecte.ro.

Născută pe 19 decembrie 1981, Lorena a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice, în cadrul SNSPA București.

ADVERTISEMENT

În trecut, Lorena a lucrat ca redactor, secretar general de redacţie, redactor-șef adjunct şi redactor-şef la RAR. A fost promovată ca purtător de cuvânt RAR pe toate cele 42 de filiale ale Registrului, din toată ţara, după care Şef Birou Presă.

După 12 ani, Lorena Buhnici a lucrat în calitate de Consilier de Imagine în cadrul Ministerului Transporturilor pentru un Secretat de Stat. A avut această funcție  timp de patru ani.

ADVERTISEMENT

După cariera diplomatcă, Lorena s-a orientat către zona de conținut digital.

“Așa am creat împreună cu George, soțul meu, site-ul cavaleria.ro care astăzi este cea mai de succes platformă din România dedicată bărbaților. Iar de aici a fost un pas spre proiectul meu de suflet, interviurile.

Ele sunt pasiunea și refugiul meu din zona asta de bărbați cu care mă întâlnesc zilnic. Așadar, sunt omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni.”, a declarat ea.

ADVERTISEMENT

Cei doi au o casă smart în satul Tămași, din comuna Corbeanca. Vila arată ca o casă obișnuită, însă poate fi controlată de la distanță cu ajutorul unor sisteme speciale. Locuința vloggerului a intrat în top 10 case sustenabile din lume.

George Buhnici, val de critici după ce a făcut declarații controversate

În cadrul unui interviu, fosta vedetă Pro TV a lăudat silueta soției sale. Cei doi au mers la mare zilele trecute, iar George Buhnici a criticat femeile care au vergeturi și celulită, îndemnându-le să meargă la sală.

“Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.”, a declarat vloggerul în cadrul un interviu difuzat la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

În continuare, George Buhnici s-a declarat norocos pentru că are o soție care arată foarte bine. Jurnalistul a spus despre Lorena că arată “ca o minoră”.

“Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai spus vedeta.

Declarațiile făcute de George Buhnici au stârnit un val de critici la adresa vloggerului.

ADVERTISEMENT