Life

Cine este tatăl concurentei Bie Adam de la America Express. Apare rar în filmările vloggeriței

Cine este tatăl participantei Bie Adam de la America Express, de la Antena 1. Bărbatul nu este o prezență constantă în online.
28.02.2023 | 14:27
Cine este tatal concurentei Bie Adam de la America Express Apare rar in filmarile vloggeritei
Cine este tatăl participantei Bie Adam de la America Express. Bărbatul nu este o prezență constantă în online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este tatăl renumitei vloggerițe care a plecat pe Drumul Aurului alături de mama sa, Mihaela. Apare rar în filmările tinerei de 25 de ani și poate fi foarte ușor confundat cu unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la Antena 1.

Cine este tatăl participantei Bie Adam de la America Express. Bărbatul nu este o prezență constantă în online

Bie Adam, pe numele său real Bianca Adam, este foarte activă pe rețelele de socializare și în urmă cu câteva luni a acceptat să participe la America Express împreună cu femeia care i-a dat viață. Dar cine este tatăl vedetei, Dan?

ADVERTISEMENT

Bărbatul este o persoană discretă și apare foarte rar în filmările pe care le face vloggerița pe Youtube. În plus, tânăra nu a oferit niciodată prea multe detalii despre figura paternă care locuiește în orașul Craiova, județul Dolj.

Acesta seamănă foarte mult cu chef Cătălin Scărlătescu, înainte să slăbească. Acest lucru a fost scos la iveală de internauții care i-au lăsat vedetei numeroase mesaje în mediul virtual, după ce a postat vloggul intitulat «Cine mă cunoaște mai bine? (mama sau tata)».

ADVERTISEMENT

„Ce voce drăguță are tatăl tău! Sunteți o familie minunată”, „Cea mai genială familie”, „Mi-aș dori să am părinți ca și ai tăi”, „Tatăl tău seamănă cu chef Scărlătescu, înainte să slăbească! Ai niște părinți super”. 

„Ce cute sunt părinții tăi” sau „Deci ai o familie mișto și niște părinți blană”, sunt o parte din comentariile primite de Bie Adam de la America Express legat de filmarea publicată în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT
Bie Adam și părinții săi, la Craiova
Bie Adam și părinții săi, la Craiova. Sursa foto: captură video Youtube

Bie Adam, despre mutarea la București la 18 ani

Bie Adam a plecat din orașul natal pe când avea numai 18 ani pentru că și-a dorit să creeze și să se descopere. Concurenta de la America Express a vrut să facă exact ce îi place și să fie înconjurată de oameni de la care poate învăța lucruri noi.

Nu s-a gândit de două ori înainte de a părăsi Craiova, însă la scurt timp după mutare a început să simtă dorul de casă și de mama sa. Tot în acea perioadă vloggerița a apelat la sfaturile unui specialist la care merge și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am gândit de două ori când am plecat. După a început să se resimtă asupra mea dorul de casă, dorul de ea, dorul de tata. Îmi amintesc și acum că am trecut peste asta cu câteva ore de terapie, la 18 ani.

Începuse să se vadă dorul în comportamentul meu. Aveam multe episoade în care plângeam și nu știam de ce. Doamna psiholog de la vremea respectivă mi-a arătat că acesta era dorul de mamă, pur și simplu”, a explicat Bie Adam, notează ego.ro.

ADVERTISEMENT