Life

Cine este Tristan Tate, milionarul acuzat că a racolat și sechestrat mai multe tinere. S-a iubit cu Bianca Drăgușanu

Tristan Tate, afaceristul care ar fi sechestrat două femei în vila sa din Pipera, s-a iubit cu Bianca Drăgușanu. Milionarul s-a stabilit în țară alături de fratele său și a devenit rapid magnet printre divele mioritice.
12.04.2022 | 13:23
Cine este Tristan Tate milionarul acuzat ca a racolat si sechestrat mai multe tinere Sa iubit cu Bianca Dragusanu
Cine este Tristan Tate, milionarul acuzat că a racolat și sechestrat mai multe tinere. Foto: Colaj Faantik / Instagram
ADVERTISEMENT

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, are probleme cu legea. Multimilonarul din Marea Britanie a intrat pe mâna polițiștilor, el fiind acuzat că a sechestrat două femei pentru a fi exploatate sexual.

Tristan Tate s-a iubit cu Bianca Drăgușanu

Polițiștii și procurorii din Ilfov au descins la vila din Pipera a bărbatului, după ce ar fi răpit două femei, o româncă și o americancă, împreună cu fratele său, Andrew Tate.

ADVERTISEMENT

Acestea erau ținute cu forța în vila respectivă, iar pontul le-a fost dat oamenilor legii chiar de către oficiali ai Ambasadei SUA la București, ei anunțând că o femeie de 21 de ani este captivă în casa multimilionarului.

De asemenea, în vila afaceristului mai exista și un studio de videochat.

Mama uneia dintre victime spunea că tânăra a fost racolată din cauza naivității sale și a declarat că aceasta este ocupația lui Tristan Tate, să amăgească fete de la prezentări de modă și apoi să le exploateze.

ADVERTISEMENT

„Cred că a văzut-o naivă și cuminte și a adus-o aici. Voia s-o vândă aici sau peste hotare”, a spus mama tinerei.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate

Tristan Tate a avut o relație scurtă cu Bianca Drăgușanu, iar vedeta declara despre că este un om cu suflet bun, dar drumurile lor din viață au trebuie să se separe din cauza intereselor diferite.

ADVERTISEMENT

„Tristan era prea… copil. Nu era băiat rău, nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși, era campion la kickboxing, dar nu era genul care să bată femei. Ne-am despărțit pentru că aveam interese diferite, dar el este un om cu suflet foarte bun”, a precizat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

Cum a umilit-o Tristan Tate pe Bianca Drăgușanu: „Am avut tunsori care au rezistat mai mult”

Pe de altă parte, Tristan Tate nici nu a considerat drept relație aventura sa cu Bianca Drăgușanu, deoarece aceasta a durat prea puțin.

ADVERTISEMENT

”Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât ”relația” mea cu Bianca”, a declarat Tristan Tateî pentru Cancan.

Mai mult, afaceristrul declara că toate femeile cu care s-a iubit în trecut au acum un defect, fie sunt grase sau bătrâne.

„Femeile cu care obișnuiam să mă întâlnesc sunt acum dolofane și au copii din flori, ori sunt prea bătrâne pentru mine, pentru a mă face să mă căsătoresc cu ele”, a mai spus fostul iubit al vedetei.

Tristan Tate este un fost luptător profesionist, iar el s-a stabilit în România alături de fratele lui, Andrew „Cobra” Tate, locuind într-o vilă din Pipera.

Aceștia ar fi moștenit un hotel în Thailanda, imobilul fiind parte importantă a averii lor, deoarece datorită lui au strâns milioane de euro.

ADVERTISEMENT