News

Cine este ucigașul profesoarei din Cernavodă. Bărbatul a încercat să se sinucidă înainte să fie reținut de Poliție

09.04.2021 | 15:53
Cine este ucigasul profesoarei din Cernavoda Barbatul a incercat sa se sinucida inainte sa fie retinut de Politie
ADVERTISEMENT

Ucigașul profesoarei din Cernavodă a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii din Constanța. Bărbatul este cel la care a apelat victima pentru montarea geamurilor termopan din apartament. Acesta a vrut să fure cheile apartamentului pentru a reveni apoi ca să fure bunuri din apartament. A fost însă surprins de victimă în timp ce fura cheile.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța declară că procurorii au reușit să îl identifice pe cel care a ucis-o pe profesoara din Cernavodă. Aceștia au arătat că ucigașul a montat geamurile termopan din apartamentul victimei cu mai mult timp în urmă și acum a revenit pentru a fura cheile locuinței. Apoi ar fi urmat să pătrundă în locuință pentru a fura diverse bunuri.

ADVERTISEMENT

Ucigașul profesoarei din Cernavodă a pătruns în locuința victimei după ce i-a cerut acesteia să facă niște verificări în apartament

Individul a apelat-o telefonic pe profesoară în seara zilei de marți, sub pretextul că ar mai fi avut de făcut niște verificări în apartamentul victimei. Profesoara l-a primit în casă și când a observat că acesta încerca să fure cheile, a început să țipe. Agresorul a imobilizat-o și a strâns-o de gât cu o chingă pentru bagaje auto, după care a fugit de la locul crimei, potrivit news.ro

Procurorii au transmis și faptul că individul a sustras suma de 500 de lei, telefonul mobil și mai multe carduri bancare din poșeta profesoarei.

ADVERTISEMENT

Suspectul a încercat să se sinucidă, pentru a scăpa de consecințele legii

Polițiștii au arestat suspectul în zona localității Deleni, unde l-au observat vomitând pe marginea drumului. Conform celor spuse de anchetatori, suspectul ar fi declarat că a încercat să se sinucidă prin înghițirea unor cantități de antigel și otravă de șobolani. Acesta a fost dus de urgență la spital, unde a primit ajutor de specialitate, acum starea sa de sănătate fiind stabilă.

Ulterior, suspectul a fost dus la audieri, după care a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de omor, fiind la momentul de față în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Sora victimei a apelat la serviciul de urgență, pentru că aceasta nu mai putea fi contactată

Cadavrul femeii din Cernavodă a fost găsit ieri dimineață de către un echipaj de pompieri chemați la fața locului de către sora victimei, prin apel la 112, după ce a constatat că nu mai reușește să o contacteze.

“În această dimineață, în jurul orei 9:00, prin apel unic pe 112, am fost solicitați să intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fața locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare și de asemenea, în sprijin, o ambulanță SAJ. Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată”, a transmis ISU.

ADVERTISEMENT

Victima era profesoară de psihologie și lucra la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, din Medgidia. Studiase la Universitatea din București.

ADVERTISEMENT
Tags: