Life

Cine este Victor Șuiu, bărbatul alături de care s-a afișat Andreea Bălan. Cu ce se ocupă acesta, de fapt

Andreea Bălan s-a afișat în ipostaze romantice în compania unui bărbat. Cine este însă Victor Șuiu, protagonistul poveștii?
24.05.2023 | 14:45
Cine este Victor Suiu barbatul alaturi de care sa afisat Andreea Balan Cu ce se ocupa acesta de fapt
Cine este Victor Șuiu, bărbatul alături de care s-a afișat Andreea Bălan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este de departe una dintre cele mai apreciate artiste în România. Aceasta continuă să scoată piese pe bandă rulantă și de asemenea este și foarte activă în mediul online. Ca să nu mai vorbim de faptul că după divorțul de George Burcea, artista a devenit mai libertină ca oricând.

Cine este, de fapt, Victor Șuiu

Andreea Bălan iese destul de des, iar dovada cea mai clară o reprezintă și zvonurile din ultima perioadă. Artista a fost surprinsă în timp ce se săruta cu celebrul manelist Jador. A urmat apoi o întâlnire cu faimosul Cătălin Cazacu, însă de fiecare dată aceasta a negat că ar fi vorba de ceva mai mult decât o prietenie.

ADVERTISEMENT

Fanii au fost puși însă pe gânduri de o altă postare a artistei. Andreea Bălan a publicat pe Instagram mai multe fotografii alături de Victor Șucu. Aceasta a filmat un videoclip pentru noua ei melodie, iar în imagini îi putem vedea pe cei doi destul de apropiați.

Cine este însă bărbatul misterios și ce legătură are acesta cu artista? Nu e de mirare că Victor Șucu le-a pus pe gânduri pe fanele acesteia. În realitate, bărbatul activează de ceva timp în modelling și are mare succes.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care arată impecabil. El trăiește în Dubai de ani buni, însă are în derulare numeroase campanii. Pozează pentru branduri celebre, inclusiv din străinătate. Iar Andreea Bălan se pare că a fost atentă la detalii când l-a ales.

Andreea Bălan a mers în Dubai pentru a filma videoclipul său

Ea a mers inclusiv în Dubai pentru a filma videoclipul respectiv. Astfel întâlnirea lor a fost una cât se poate de plăcută. Și Victor Șuiu este un adevărat profesionist. În imaginile din videoclipul artistei îi vedem pe cei doi îmbrăcați extrem de provocator.

ADVERTISEMENT

Sunt apropiați, iar tocmai de asta mulți se gândesc că ar fi putut fi ceva mai mult între ei. Totuși, se pare că doar povestea a fost bine pusă la punct. Piesa artistei este una de dragoste, drept urmare, era nevoie de un clip video pe măsură.

Menționăm faptul că în ultima perioadă, Andreea Bălan a tot generat controverse cu aparițiile ei. Recent, ea a fost surprinsă și în compania unui bărbat cu mult mai tânăr decât ea. Este vorba despre Radu Țibulică.

ADVERTISEMENT

Acesta are doar 27 de ani, iar ambii păreau că se înțeleg de minune. Și de această dată s-ar părea însă că este vorba doar despre o frumoasă prietenie. Asta în condițiile în care artista a fost invitată recent și la unul din podcast-urile lui Radu Țibulică.

ADVERTISEMENT