Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine joacă în locul lui Compagno în FCSB – CFR Cluj? Dezbatere încinsă la Fanatik Superliga. Video exclusiv

Andrea Compagno s-a accidentat grav în meciul contra Chindiei, iar FCSB a rămas fără golghter înainte de derby-ul cu CFR Cluj.
13.12.2022 | 07:00
Cine joaca in locul lui Compagno in FCSB  CFR Cluj Dezbatere incinsa la Fanatik Superliga Video exclusiv
Cine joaca in locul lui Compagno in FCSB - CFR Cluj Dezbatere incinsa la Fanatik Superliga. Captură video: Digisport.ro
ADVERTISEMENT

Darius Olaru și Andrea Compagno au avut parte de o ciocnire teribilă, iar la FANATIK SUPERLIGA s-a anunțat în exclusivitate că cei doi nu vor mai juca în acest an. Mihai Pintilii a rămas astfel fără golgheter înainte de meciul cu CFR Cluj și trebuie să aleagă cel mai bun înlocuitor.

Dilema zilei la Fanatik SuperLiga! Cine va fi titular la FCSB cu CFR Cluj în locul accidentatului Compagno. Omrani sau Miculescu?

Andrea Compagno a suferit o accidentare teribilă, după o ciocnire cu Darius Olaru, iar FCSB rămâne fără golgheterul echipei chiar la derby-ul cu CFR Cluj. Florin Gardoș a spus la FANATIK SUPERLIGA că îl vede pe Billel Omrani titular împotriva CFR-ului: „Miculescu a intrat bine în meci. Eu îl văd tot pe Omrani. Mi se pare mai potrivit. VEZI VIDEO MAI JOS.

ADVERTISEMENT

Va avea un plus de ambiție, dar poate fi și un dezavantaj că Dan Petrescu îl cunoaște foarte bine. Eu cred că Omrani este cel mai potrivit pentru poziția de număr 9. Fenta aceea, a făcut diferența la gol”.

Fostul jucător al FCSB e de părere că echipa lui Dan Petrescu e favorită cu FCSB prin prisma absențelor importante cauzate de accidentări: „Sigur, pe hârtie CFR pare favorită, mai ales prin absențele lui Olaru, Compagno și Târnovanu. E un derby și se poate întâmpla orice”.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta linia de atac a FCSB la derby-ul cu CFR Cluj: „Așa se va juca”

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit cum va juca FCSB în linia de atac contra lui CFR Cluj: „Așa se va juca, Cordea, Omrani, Tavi Popescu în stânga! Fără Compagno, nu mai poate juca Miculescu. Nu cred că va intra Cordea”.

Atacantul francez a reușit să marcheze primul gol la FCSB, însă a declarat că nu este în cea mai bună formă fizică: „Din ce știu eu, Omrani se cam dă la o parte când sunt exerciții mai grele la bază. Ba îl doare ceva…. de-aia nici nu ajunge așa repede la acel 100%”, a mai dezvăluit Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Prezența lui Florinel Coman este de asemenea incertă. Mijlocașul are problemele la coapsa dreaptă: „Să vedem dacă își va reveni Coman…”. 

VEZI VIDEO MAI JOS

Andrei Vochin îl vede pe David Miculescu titular: „L-aș lăsa pe Omrani să se desfășoare în ultima parte a meciului”

Andrei Vochin e de părere că FCSB ar trebui să înceapă cu David Miculesc titular împotriva lui CFR Cluj: „Să vedem dacă nu apare o surpriză la Cordea. Eu sincer nu aș merge cu Omrani titular și l-aș lăsa să se desfășoare în ultima parte de a meciului”.

ADVERTISEMENT

Analistul are dubii cu privire la cât de pregătit este atacantul francez din punct de vedere fizic:„Cum a zis și el, nu e 100%. Nu știu ce înseamnă asta. Poate fi și 41% sau 80%. Vom avea un meci în care se vor întâlni echipele cele mai bune la fazele fixe”.

Robert Niță îl critică pe Billel Omrani: „Dacă era 100% îi propunea Dan Petrescu să continue”

Fostul atacant al Stelei consideră că CFR Cluj nu l-ar fi lăsat pe Omrani să plece dacă ar mai fi putut să îi ajute pe ardeleni: „Dacă era 100% îi propunea Dan Petrescu să continue! Îți aduci aminte cum arăta la reunirea lotului?

Nu cred că poate 90 de minute cu CFR Cluj. Da, a făcut preluare bună aseară, pivotează cu adversar în spate și șutează pe colțul lung. E genul de fază care îl avantajează”, a comentat și Robert Niță, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT