Sport

Cine știe câștigă! Un parior a dat lovitura în weekend: a luat 100.000 de lei cu o miză de doar 150 de lei

Un parior a mizat pe multe goluri la meciurile din weekend și a câștigat 100.000 de lei cu un bilet de numai 150 de lei.
12.09.2022 | 20:27
Cine stie castiga Un parior a dat lovitura in weekend a luat 100000 de lei cu o miza de doar 150 de lei
Cu 150 de lei investiți, un parior inspirat a câștigat aproape 100 de mii de lei în weekend.
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai spectaculoase câștiguri din ultima perioadă la pariuri l-a avut protagonist pe un parior, care a dat dovadă nu doar de inspirație, dar și de cunoașterea fenomenului fotbalistic și pe meleaguri îndepărtate și în confruntări care nu țin, de obicei, prim-planul.

Un câștig fabulos venit de peste mări și țări

El a făcut un bilet din nouă evenimente, mizând în special pe spectacol: goluri în ambele porți și cel puțin trei goluri, cu o cotă finală de 541. Iar bonusul acordat de Superbet i-a sporit câștigul extraordinar.

ADVERTISEMENT

Astfel, cu 150 de lei investiți în bilet, eroul weekend-ului la pariuri a obținut un câștig de aproape 100 de mii de lei și datorită unui bonus generos oferit de Superbet.

A fost o răsplată binemeritată pentru inspirația și cunoștințele sale pentru că în selecția lui s-au regăsit două meciuri din Brazilia, două din Venezuela, două din Coreea de Sud, două din Portugalia și unul din Argentina.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari emoții la cea mai mare cotă

Una dintre partidele unde pariorul nostru a avut și șansa de partea lui a fost la duelul din Serie B Brasileirao dintre Londrina și Chapecoense, unde a mers pe ideea că în repriza secundă se vor marca mai multe goluri.

Bilet câștigător
Bilet câștigător

În cazul acesta, s-a dovedit că ce începe rău se poate termina excelent întrucât după cinci minute de la startul jocului se marcase deja, iar apoi tabela nu s-a mai modificat până în minutul 74.

ADVERTISEMENT

Apoi, în doar zece minute, norocul și-a întors fața spre el datorită a două goluri, care au stabilit și scorul final: 2-1 pentru gazde, și l-a ajutat să bifeze cea mai mare cotă a biletului său, de 2,25.

Din minutul 60, nu a avut emoții la celelalte meciuri

Din cele șapte partide în care a mers pe “GG”, Colon – Banfield, Fluminense – Fortaleza, Zamora – Caracas, Portuguesa – Monagas, Covilha – Nacional, Belenenses – Feirense și Ulsan Hyundai – Pohang, pariorul nostru nu a avut emoții în niciuna întrucât nu mai târziu de minutul 60 a bifat cu verde toate pariurile, care au avut cote, de asemenea foarte bune, între 1,90 și 2,05.

ADVERTISEMENT

Bilet câștigător

Bilet câștigător

La fel, situația a fost rezolvată după doar o oră de joc și în meciul dintre Suwon Bluewings și Incheon, unde a mers pe varianta “ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci”, la o cotă de 2,20. În minutul 61, eroul weekend-ului putea considera deja pariul câștigător și să se pregătească să meargă la casierie să încaseze fabulosul câștig.

Pentru a obține profituri generoase la pariuri, este nevoie de curaj, inspirație, noroc, dar și de o cunoaștere foarte bună a echipelor pe care mizezi. Iar bonusurile oferite de Superbet pot ajuta orice jucător să dea lovitura și să se bucure de câștiguri substanțiale.

ADVERTISEMENT