Sport

Prima etapă din Champions League a adus un super câștig la pariuri! Peste 100.000 de lei puși în cont de golul lui Griezmann din minutul 90+11

Prima etapă din din Champions League le-a avut pe toate. Răsturnări de scor, goluri în prelungiri și un câștig de peste 100.000 de lei la pariuri.
09.09.2022 | 02:32
Prima etapa din Champions League a adus un super castig la pariuri Peste 100000 de lei pusi in cont de golul lui Griezmann din minutul 9011
Prima etapă din Champions League a adus un super câștig la pariuri! Peste 100.000 de lei aduși de golul lui Griezmann din minutul 90+11
ADVERTISEMENT

Eroul primei etape de Champions League este un român care a dat lovitura la Superbet. A avut un bilet cu 10 soliști, cote între 1,03 și 3,80. Șapte dintre cele opt meciuri jucate miercuri în cea mai importantă competiție fotbalistică au fost bifate cu succes. S-a sărit doar peste Barcelona. Plus alte trei partide din Youth League, varianta dedicată echipelor de tineret.

Bilet câștigător
Bilet câștigător

 

Un parior inspirat a dat lovitură de Champions League la pariuri. Golul lui Griezmann din minutul 90+11 i-a adus o adevărată avere

Nu mai puțin de 100 de lei a avut curaj pariorul să mizeze pe această selecție. Și s-a dovedit o decizie foarte inspirată. Pentru că la finalul zilei de miercuri avea în conturi nu mai puțin de 109.005 lei. Și un nou jucător favorit, pe Antoine Griezmann.

ADVERTISEMENT

A fost o vară a biletelor big win la Superbet, iar toamna continuă în aceeași notă a câștigurilor consistente. Iar pariorii inspirați știu mereu ce au de făcut. Să profite de bonusul excelent pe care Superbet îl oferă pentru toată lumea.

Biletul cu câștig de peste 100.000 de lei a început cu o cotă minusculă, 1,03. Pentru victoria lui Ajax cu Glasgow Rangers în Youth League. S-a terminat 2-1, cu toate golurile marcate în prima repriză. Apoi, tot în Youth League, Club Brugge a trecut de Leverkusen cu 4-1. Pentru o cotă de 1,30.

ADVERTISEMENT

Trei partide din Youth League pentru biletul câștigător. Surprinzător, o cotă de 1,03 și-a făcut loc pe bilet. Și a fost bifată cu succes

Adevărata lovitură în această Youth League a fost dată cu partida Atletico Madrid – Porto. S-a jucat 1 solist, la cotă 2,25. Golul marcat de Heredia în minutul 72, pentru gazde, a fost singurul al partidei.

După ce aceste cote bifate cu succes, a urmat trecerea la băieții mari. Aici au fost surprize pe măsură, anticipate cu precizie de pariorul inspirat. Înainte de acestea, Ajax s-a distrat cu Rangers și făcut verde o cotă de 1,45.

ADVERTISEMENT
Bilet câștigător
Bilet câștigător

Tottenham a avut nevoie de două goluri marcate în repriza secundă pentru a o învinge pe Marseille, meci care a asigurat o cotă de 1,53. Tot un succes cu 2-0, dar obținut mai convingător, a bifat și Bayern Munchen pe terenul lui Inter Milano. Cotă 1,85 la această partidă.

Meciurile care au crescut substanțial câștigul obținut. Victorii pentru Club Brugge și Napoli deși porneau cu șansa a doua

Dar să trecem și la lucrurile serioase. Deși puțină lume ar fi anticipat, Club Brugge a trecut de Leverkusen cu scorul de 1-0. Cotă 3,30 care a venit la pachet cu inspirația pariorului la această partidă.

ADVERTISEMENT

Și mai neașteptat, Napoli a obținut o victorie cu Liverpool. Pariorul nostru a fost pregătit și a jucat 1 solist. Iar italienii s-au impus cu stil și autoritate, scor 4-1. Cota 3,70 a fost pe măsura inspirației impresionante.

Nu la aceste cote uriașe au venit marile emoții. Ci la Atletico Madrid – FC Porto 1 solist, cotă 1,90. Cu un om în plus pe final, Atleti deschidea scorul în prelungiri. Și se părea că totul e rezolvat. Dar Porto a dat lovitura și a egalat câteva minute mai târziu. O adevărată dramă pentru superbilet. Griezmann a înscris din nou în minutul 11 al prelungirilor și a adus victoria lui Alteti. Și peste 100.000 de lei pentru pariorul inspirat.

Pentru câștiguri uriașe la pariuri este nevoie de inspirație și uneori noroc. Dar bonusurile oferite de Superbet pot ajuta orice parior să dea lovitura și să își rotunjească semnificativ conturile.

 

ADVERTISEMENT