Life

Cine sunt actorii din serialul Destăinuiri de la Kanal D. La ce oră va fi difuzat

Cine sunt actorii din serialul Destăinuiri, cea mai nouă producție turcească ce va începe la Kanal D în luna martie 2023.
22.02.2023 | 22:34
Cine sunt actorii din serialul Destainuiri de la Kanal D La ce ora va fi difuzat
Cine sunt actorii din serialul „Destăinuiri” de la Kanal D. Foto Colaj Fanatik / Capturi video Kanal D
ADVERTISEMENT

Cine sunt actorii din serialul „Destăinuiri” de la Kanal D. Va fi difuzat în luna martie, la fiecare final de sâptămână, vinerea și sâmbăta.

Cine sunt actorii din serialul „Destăinuiri” de la Kanal D

La Kanal D va începe un nou serial, intitulat Destăinuiri, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, de pe 3 martie 2023. Un lucru surprinzător este că toate poveștile sunt bazate pe fapte reale.

ADVERTISEMENT

Personajul principal din serial este Nilüfer (interpretată de Binnur Kaya), cel care este terapeutul șef. Povestea din serialul Destăinuiri, după cum îi spune și numele, face referire la numeroase povești de viață și multe dezvăluiri.

Toată acțiunea noului serial de la Kanal D are loc într-un cabinet de psihologie, unde pășesc mulți pacienți care vor să își spună poveștile și traumele.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Binnur Kaya, tot în cel mai nou serial turcesc de la Kanal D vor mai juca și alți actori faimoși, anume Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci,  care a jucat în “Mireasă din Istanbul”).

În serial mai joacă Celil Nalcakan, din “Totul pentru familia mea” și, de asemenea, Erkan Petekkaya, care a participat la “Furtună pe Bosfor” şi “Tradarea”). Lista actorilor care joacă în serial este completată de Tulin Ozen și Burak Sevinç.

ADVERTISEMENT

Nilüfer este personajul principal, care arată propriile traume

Nilüfer este o femeie puternică și independentă care face tot ce poate pentru a-i ajuta pe toți pacienții care îi trec pragul, cu vorbe bune și cu încrederea că este necesar ca durerea din trecut să fie adresată pentru că altfel ea nu va trece.

Totuși, acest proces poate fi unul anevoios deoarece nu fiecare dintre pacienți are aceeași deschidere spre a se vindeca de rănile trecutului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, inclusiv Nilüfer are propria poveste de viață dramatică și ascunde în spatele ei multe traume, care chiar au făcut-o să îți dorească să îi ajute pe alții pentru a trece mai ușor peste durerile din viețile lor.

ADVERTISEMENT