Life

Cine sunt concurenții din Casa Iubirii. Andreea Mantea, prezentatoarea de la Kanal D, i-a întâmpinat deja

Emisiunea matrimonială Casa Iubirii, moderată de Andreea Mantea, a avut premiera luni, 4 aprilie 2022. Participanții de la Kanal D au plecat în căutarea sufletului pereche.
04.04.2022 | 14:16
Cine sunt concurentii din Casa Iubirii Andreea Mantea prezentatoarea de la Kanal D ia intampinat deja
Cine sunt participanții din show-ul Casa Iubirii, de la Kanal D. Andreea Mantea i-a cunoscut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Toată lumea se întreabă acum cine sunt concurenții din Casa Iubirii, tineri pe care frumoasa brunetă i-a lăudat de multe ori și despre care a spus că sunt dornici să-și găsească sufletul pereche. Startul s-a dat deja la Kanal D.

Cine sunt participanții din show-ul Casa Iubirii, de la Kanal D. Andreea Mantea i-a cunoscut

Cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, au pășit în Casa Iubirii, unde au venit cu gânduri bune. Participanții de la Kanal D au pornit pe drumul dragostei și al cunoașterii, alături de Andreea Mantea care are rolul să-i îndrume.

ADVERTISEMENT

Tineri, frumoși și cu povești de viață complet diferite, candidații speră să-și găsească jumătatea în noua călătorie în care au plecat. În plus, aceștia vor să se descopere pe mine, dar și pe cei cu care stau în aceeași casă.

Ştefania (Ștefania Alina Drugă): „Pentru mine, căsătoria reprezintă un legământ puternic între două persoane care își declară iubire eternă”. Are 19, este din București și este studentă. Ocazional lucrează ca model. Se descrie ca fiind sociabilă, amuzantă și sensibilă.

ADVERTISEMENT

Este o persoană cu zâmbetul pe buze, care mizează mereu pe spontaneitate. În plus, se caracterizează ca o femeie puternică, o gospodină desăvârșită, pricepută la gătit, talent cu care vrea să-și impresioneze viitorul partener de viață.

Ștefania
Ștefania. Sursa foto: Instagram.com

Corina (Corina Niculescu): „Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață”. Are 28 de ani, este din București și a absolvit Facultatea de Administrație Publică. Își dorește să întâlnească în Casa Iubirii bărbatul ideal.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Kanal D spune că este o fire amuzantă, atentă la celălalt și carismatică. De asemenea, consideră că are un caracter frumos care o va ajuta să găsească și să păstreze adevărata iubire.

Corina
Corina. Sursa foto: Instagram.com

Bianca (Bianca Mitroi), 25 de ani, Drobeta Turnu Severin. Tânăra care este solistă de muzică de petrecere spune că este „sufletul petrecerii, oamenii mă vor în jurul lor pentru că îi binedispun”. A terminat Școala Populară de Arte.

ADVERTISEMENT

Crede că experiențele de până acum au făcut-o să înțeleagă ce anume își dorește de la un bărbat: să o facă să se simtă iubită, să o respecte și să îi confere stabilitate. Spune că este o fire sociabilă, sensibilă,  creativă și sinceră în relațiile cu ceilalți. Defectul cel mare este impulsivitatea.

Bianca
Bianca. Sursa foto: Instagram.com

Dori (Doriana Burean): „Sunt complicată uneori și cam încăpățânată”. Concurenta din Casa Iubirii are 23 de ani și vine din Târgu Mureș. S-a înscris în show-ul moderat de Andreea Mantea alături de sora sa geamănă, Larisa.

Spune că-și dorește ca viitorul partener de viață să o respecte, iar gelozia să nu intervină între ei. Se caracterizează ca fiind amuzantă, deschisă la nou, iar principalul său defect este legat de faptul că este încăpățânată.

Doriana
Doriana. Sursa foto: Instagram.com

Larisa (Larisa Burean): „Într-o relație, mă deranjează ca partenerul meu să nu fie atent la nevoile mele” . Vrea să-și găsească sufletul pereche care să-i acorde încredere și timp să se vadă cu sora ei. Este o fată amuzantă, care își face repede prieteni.

Larisa
Larisa. Sursa foto: Instagram.com

Kinga (Lidia Persida Kinga Suto), 23 de ani, personal trainer. „Fiecare relație eșuată m-a făcut să înțeleg mai bine că merit ceva mai bun”. Se mândrește cu mai multe medalii sportive în domeniul fitness-ului, fiind o adevărată luptătoare.

Spune că a învățat din toate experiențele nefericite prin care a trecut din punct de vedere sentimental, ceea ce a făcut-o să evolueze.

Kinga
Kinga. Sursa foto: Instagram.com

Iolanda (Iolanda Bianca Buzilă): „Vreau să-mi găsesc marea iubire!”. S-a născut la Toplița, dar de 8 ani locuiește în Austria unde lucrează la o firmă de pariuri sportive. A acceptat provocarea din Casa Iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Are încredere că astrele vor lucra în favoarea ei.

Iolanda
Iolanda. Sursa foto: Instagram.com

Cine sunt cei 7 bărbați din Casa Iubirii, de la Kanal D

Sorin (Sorin Rus): „Căsătoria pentru mine reprezintă o schimbare importantă în viață și totodată întregirea sufletului și a inimii unei persoane”. Are 28 de ani, este născut în Satu Mare și este antrenor de fitness. A absolvit Colegiul tehnic Ion C. Brătianu. A venit în Casa Iubirii pentru că dorește o experiență cu totul nouă, care să îl facă să simtă „fluturi în stomac”.

Sorin Rus
Sorin Rus. Sursa foto: Instagram.com

Radu (Marian Radu Nițu): „Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare a fi o decizie uriașă care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită”. Tânărul de 25 de ani este din Slobozia, Ialomița și lucrează ca vânzător/gestionar la un pet shop.

Speră să își găsească fericirea pentru că nu a avut prea mult noroc în dragoste până acum. Crede că a venit timpul să întâlnească acea persoană care să îi fie alături mulți ani de aici înainte.

Radu Niță
Radu Niță. Sursa foto: Instagram.com

Robert (Andrei Robert Dobre) are 34 de ani, București, antreprenor. „Sunt o persoană foarte iubitoare. Mă atașez foarte repede de cineva”. Iubește din tot sufletul, respectă persoana iubită și este foarte atent la tot ceea ce își dorește cel de lângă el. Nu îi plac relațiile pasagere.

Robert Dobre
Robert Dobre. Sursa foto: Instagram.com

Cristian (Mihai Cristian Capriceană) are 19 ani, este din București și este student la Drept. Se descrie ca fiind comunicativ, amuzat și foarte optimist. S-a înscris în show pentru a-și găsi jumătatea și speră să aibă noroc.

Cristian
Cristian. Sursa foto: Instagram.com

Flavius (Flavius Florin Jucu): „Căsătoria este, pentru mine, un act nobil, și sunt convins că atunci când spui da, acesta este este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le experimentezi”. Are 24 de ani și este foarte activ pe TikTok. Urmează cursurile Facultății de Științe Politice.

Se descrie ca fiind sincer, motivat și fidel. Crede că, indiferent de situația în care se află poate întoarce totul în favoarea lui.

Flavius
Flavius. Sursa foto: Instagram.com

Mihai (Mihai Dunca) are 23 de ani, este din Arad și este asistent medical generalist. Se consideră un băiat simplu, de la țară, simpatic, carismatic și vulcanic totodată.

Mihai
Mihai. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin (Cătălin Comăniță) are 24 de ani, este din Constanța și este antrenor de fitness. Muncește de la 16 ani pentru că a vrut mereu să fie independent financiar. Se descrie ca fiind glumeț și sociabil. În relație îl deranjează lipsa de încredere și gelozia.

Cătălin
Cătălin. Sursa foto: Instagram.com

Emisiunea Casa Iubirii poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:00 și 17:00 și în fiecare weekend, de la 16:00 și de la 19:00. Gazda show-ului este Andreea Mantea, care în trecut a prezentat Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT