Life

Cine sunt și cu ce se ocupă fostele soții ale lui Elon Musk. Miliardarul a fost căsătorit de două ori

Iată cine sunt fostele soții ale lui Elon Musk și cu ce se ocupă. Fondatorul Tesla și SpaceX a fost căsătorit de două ori.
01.12.2022 | 13:18
Cine sunt si cu ce se ocupa fostele sotii ale lui Elon Musk Miliardarul a fost casatorit de doua ori
Cine sunt fostele soții ale lui Elon Musk. Sursa foto: thestar.com, hepta.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elon Musk a fost căsătorit de două ori, iar fostele sale soții activează în domeniul artelor, una fiind scriitoare, iar cealaltă actriță.

Cine este Justine Wilson, una dintre fostele soții ale Elon Musk

Fondatorul SpaceX și Tesla și-a cunoscut prima soție, Justine Wilson, atunci când era în anul doi de facultate.

ADVERTISEMENT

Aceasta avea origini canadiene și era o scriitoare în devenire, însă acum este una dintre cele mai apreciate autoare de romane fantasy. Printre cele mai cunoscute cărți ale sale se numără BloodAngel (2005), Uninvited (2007) și Lord of Bones (2008).

Miliardarul a cucerit-o pe Justine cu o înghețată și atunci a început povestea lor de dragoste. La vremea respectivă, Elon Musk își încerca norocul în lumea afacerilor. A devenit milionar după ce și-a vândut primul său business, Zip 2.

ADVERTISEMENT

În 1999, Musk deja avea un apartament de 550 de metri pătrați, dar și un bolid McClaren F1 și un avion ultraușor. Tot în 1999, miliardarul a cerut-o în căsătorie pe Justine, iar în 2002 s-a născut primul lor copil, Nevada Alexander, care s-a stins din viață 10 săptămâni mai târziu, din cauza sindromului de moarte subită.

După moartea primului copil, Justine a început să urmeze un tratament de fertilitate, după care a născut de două ori. Au venit pe lume gemenii Xavier și Griffin, apoi tripleții Kai, Saxon și Damian. 18 ani mai târziu, Xavier a anunțat că este transgender și a renunțat la numele tatălui său, moment care a șocat întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Elon Musk și Justine au început să aibă probleme în căsnicie. Fosta soție a miliardarului spunea că s-a simțit ca o “angajată” a acestuia. În plus, Musk avea o singură misiune, aceea de a cuceri spațiul cosmic.

Cei doi au divorțat în 2008 și au reușit să ajungă la un compromis în privința custodiei copiilor și a împărțirii averii. Justine a primit 80 de milioane de dolari din partea fostului soț. A cerut și acțiuni la Tesla și la SpaceX, pretențiile sale fiind respinse de un judecător.

ADVERTISEMENT

Justine Musk (50 de ani) și-a păstrat numele după căsătorie, de dragul copiilor.

Elon Musk s-a căsătorit cu actrița Talulah Riley

După despărțirea de Justine, în presă au circulat speculații conform cărora Elon Musk și-ar fi părăsit soția pentru o actriță britanică.

Antreprenorul a început relația cu actrița Talulah Riley după ce s-a finalizat divorțul de Justine. Actrița este cunoscută pentru rolurile din Westworld, Inception, Pride and Prejudice și Thor: The Dark World.

În vârstă de 36 de ani, Talulah Riley l-a cunoscut pe Elon Musk la un bar din Londra, în 2008. Cei doi s-au căsătorit în 2010, dar au divorțat în 2012. În 2013 s-au împăcat și s-au recăsătorit, iar în 2016 s-au despărțit definitiv.

“Cred că motivul pentru care m-am recăsătorit este pentru că mă simțeam ciudat să fim împreună necununați, după ce fuseserăm deja căsătoriți. Știi, e ca un obicei.”, spunea actrița pentru publicația The Independent, notează protv.ro.

Elon Musk și Talulah Riley nu au avut copii. Actrița a avut grijă de copiii miliardarului din prima căsnicie și chiar și-a a lăsat meseria o perioadă, pentru a petrece timp cu aceștia.

Pentru o perioadă, Talulah a locuit într-una din vilele miliardarului din Bel-Air. Ulterior, acesta a revenit în Marea Britanie deoarece își dorea să fie mai aproape de “viața de la țară”.

După ce au divorțat, șeful Twitter i-a plătit actriței 16 milioane de dolari. Cei doi au împărțit restul prorprietăților, conform contractului prenupțial.

Talula Riley a continuat să joace în filme de cinema și de televiziune. În 2016 a lansat primul ei roman, Acts of Love, care a avut o continuare anul acesta, The Quickening.

Anul acesta, fosta soție a lui Elon Musk a început o relație cu Thomas Brodie-Sangster. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Pistol.

ADVERTISEMENT
Tags: