Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine transmite la TV meciul Sheriff – Farul din preliminariile Champions League: “Am ajuns la un acord!”. Exclusiv

Meciul dintre Sheriff Tiraspol şi Farul Constanţa va fi transmis la TV în România. Orlando Nicoară a declarat la FANATIK SUPERLIGA că returul din primul tur preliminar al UCL se vede la Digisport şi Primasport.
18.07.2023 | 14:34
Cine transmite la TV meciul Sheriff  Farul din preliminariile Champions League Am ajuns la un acord Exclusiv
Cine transmite la TV meciul Sheriff - Farul din preliminariile Champions League: "Am ajuns la un acord!".
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a câştigat cu 1-0 în faţa lui Sheriff Tiraspol meciul tur din primul tur preliminar al Champions League. “Marinarii” au un retur dificil în faţa campioanei Moldovei, într-un meci care se va disputa la Tiraspol, marţi de la ora 20:00.

Cine transmite la TV meciul Sheriff – Farul din preliminariile Champions League!

Negocierile pentru transmisiunea returului în România au fost dure, dar până la urmă confruntarea va putea fi urmărită şi în ţara noastră pe televiziunile Digisport şi Primasport.

ADVERTISEMENT

Orlando Nicoară, directorul eAD, deţinătorul de drepturi tv pentru SuperLiga şi un om foarte influent în piaţa media, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că meciul va fi transmis în ţara noastră, fiind de pus la punct doar câteva detalii:

“Diseară o să vedem meciul. Este mai complicat cu transmisia, cu contractele, dar sunt optimist că o să o închidem şi meciul se va vedea pe Primasport şi Digisport. În momentul de faţă am închis înţelegerea.

ADVERTISEMENT

Trebuie doar să mai semnăm contractul. Ne-am înţeles la condiţii. A trebuit să suportăm nişte taxe suplimentare, dar pe de altă parte este un meci important pentru fotbalul românesc şi a trebuit să facem un efort.

“SuperLiga este cel mai scump produs fotbalistic din România”

Sume de 100.000 de euro se plătesc doar pentru meciuri din Liga 1. SuperLiga este cel mai scump produs fotbalistic din România. Uneori este şi de 3-4 ori mai scump ca un meci din preliminariile Champions League.

ADVERTISEMENT

Depinde de meciuri, depinde de tur, dar sunt diferenţe mari între SuperLiga şi meciurile europene. Fiind într-o zonă mai delicată, a fost o problemă cu reţinerea taxelor”, a spus Orlando Nicoară la FANATIK SUPERLIGA.

Farul Constanţa joacă împotriva lui Maccabi Haifa dacă trece de Sheriff

Confruntarea de la Tiraspol va fi condusă de o brigadă din Portugalia. Miguel Nogueira va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Pedro Almeida şi Rui Teixeira, în timp ce arbitru de rezervă va fi Andre Narciso, iar în camera VAR se vor afla Luis Godinho şi Bruno Esteves.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece de Sheriff Tiraspol, Farul Constanţa va juca în turul doi preliminar cu Maccabi Haifa, campioana Israelului. În prima manşă, israelienii au tranşat calificarea după 4-0 cu Hamrun, campioana din Malta.

Cine transmite la TV Sheriff - Farul

ADVERTISEMENT