Fotbal intern

Cine va câştiga titlul, după FCSB – U Craiova 0-0: ”Le-ar mai trebui 2-3 jucători de valoare”

05.04.2021 | 09:22
Cine va castiga titlul dupa FCSB  U Craiova 00 Lear mai trebui 23 jucatori de valoare
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a analizat meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova și a dat verdictul în ceea ce privește viitoarea campioană.

Fostul șef al LPF s-a declarat surprins de vigoarea liniei mediene a oltenilor care, în opinia lui, a fost net superioară celei a FCSB. Totuși, Dragomir a evidențiat talentul și valoarea tinerilor jucători ai lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Cel poreclit ”Oracolul din Bălcești” este convins că FCSB va fi noua campioană a României. Acesta a adăugat că deși Universitatea putea să câștige disputa de la Giurgiu, nu are, per ansamblu, un lot suficient de echilibrat pentru a duce lupta pentru titlu până la capăt.

Dumitru Dragomir anticipează dominația FCSB în următorii ani, cu o condiție

Fostul președinte al Ligii Profesioniste a lăudat progresul portarului Andrei Vlad. Dacă în perioada de după transferul acestuia tocmai de la Universitatea, portarul s-a remarcat prin numeroasele gafe, acum este jucătorul care dă siguranță apărării roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir s-a declarat încântat de tinerii jucători din lotul FCSB-ului și este convins că dacă în anii următori Gigi Becali va reuși să-i țină la echipă, nu va avea nicio problemă să câștige campionatele ce vor urma.

”Prea mulți tineri la FCSB, care acum își dau drumul. Dacă s-ar păstra 2-3 ani de zile, ar fi extraordinar. Cred că FCSB, cred că Becali va câștiga titlul. O să vândă toate talentele, va lua bani mulți pe ei”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP.

ADVERTISEMENT

Ce-i lipsește Universității pentru a lupta de la egal la egal cu FCSB

Dumitru Dragomir s-a declarat plăcut surprins de evoluția oltenilor, în meciul cu FCSB, dar spune că echipa nu are încă forța de a se bate pentru titlul de campioană.

”Mi-a plăcut felul în care au jucat cei de la Craiova, puteau câștiga lejer. Le-ar mai trebui 2-3 jucători de valoare, în rest au condiții bune”, a concluzionat Dragomir.

ADVERTISEMENT

După meciul de la Giurgiu, Universitatea Craiova se menține la 7 puncte în urma liderului campionatului, FCSB, dar ecartul se va reduce după terminarea sezonului regulat și înjumătățirea punctelor în play-off.


  • (P) Cota BETANO pentru ACS Sepsi – FCSB: 2,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT