Life

Cine va fi eliminat la probele individuale de la Survivor! Are loc și o accidentare gravă

Cine va fi eliminat la Survivor România 2022, după începerea probelor individuale. Va avea loc și o accidentare gravă în ediția din această seară, care începe la ora 20.
22.05.2022 | 17:10
Cine va fi eliminat la probele individuale de la Survivor Are loc si o accidentare grava
Cine va fi eliminat la probele individuale de la Survivor! Foto: Colaj Fanatik / Survivor Pro TV
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine vor fi primii concurenți eliminați de la Survivor România 2022, după începerea probelor individuale. Este vorba despre o surpriză!

Cine a fost eliminat de la Survivor România 2022 la probele individuale

Informațiile publicate pe contul de Instagram al Viperelor Vesele arată că prima concurentă care va pleca în urma probelor individuale va fi Ștefania.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Marian Drăgulescu ar fi concurentul care va câștiga imunitatea, în timp ce Ștefania și Ionuț vor fi cei care vor fi la un pas de eliminare.

Astfel, Ștefania este concurenta eliminată de la Survivor România 2022.

„Primul colan de imunitate al individualelor, la Survivor România 2022, va fi câștigat de Marian. Consiliul de eliminare îi va aduce pe Ștefania și Ionuț față în față.

ADVERTISEMENT

Ștefania va fi primul concurent eliminat de la Survivor România 2022!”, se anunță pe Instagram.

Marian Drăgulescu ar pleca de la Survivor

Al doilea joc de imunitate va fi câștigat de Elena Chiriac, iar Oana se va accidenta grav și nu va mai putea juca, mai precizează sursa citată și anterior.

ADVERTISEMENT

„Al doilea colan de imunitate va fi câștigat de Elena Chiriac, după un joc impecabil, joc în care își va zdrobi concurența.

Pe traseu, Oana se accidentează destul grav la mână și, pe acest final de Survivor, Oana rămâne la mila publicului și a producției, fiindcă pe traseu este greu de crezut că mai poate pune probleme vreunui concurent”, arată sursa.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu va fi cel propus spre eliminare, alături de Ionuț Popa. Acesta dintâi va fi cel nevoit să părăsească Republica Dominicană.

Elena Chiriac va rămâne singura din echipa „Faimoșilor” care va mai rămâne în competiție și se va lupta pentru marele premiu din finală, care are loc pe 31 mai.

„În consiliul de eliminare, Marian va fi propunerea echipei și Ionuț va fi nominalizarea Elenei Chiriac. După 2 nominalizări consecutive, Ionuț iese învingător și Marian va părăsi competiția Survivor România 2022!

Așadar, Elena Chiriac va fi singura „faimoasă” rămasă în competiția Survivor, după prima săptămână televizată a individualelor”, a mai transmis sursa citată.

ADVERTISEMENT