News

Cine va fi noul preşedinte al României? Profeţia făcută de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ cine ar putea fi noul preşedinte al României. Pe cine vede Mitică Dragomir favorit la alegerile prezidenţiale din 2024.
28.03.2024 | 12:33
Cine va fi noul presedinte al Romaniei Profetia facuta de Dumitru Dragomir
Profeţia lui Dumitru Dragomir despre alegerile prezidenţiale care vor avea loc anul acesta în România Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alegerile prezidenţiale din România vor avea loc peste mai bine de şase luni, dar încă de pe acum se conturează profilul celor care vor porni din pole-position în lupta pentru Cotroceni.

“Nu intră în scandaluri şi e foarte credincios”

Dumitru Dragomir ne atrage atenţia să fim atenţi la preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pe care îl vede cu şanse mai mari de a câştiga lupta electorală din toamnă, decât le-ar avea liderul PSD, Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

“Ciucă vine puternic din urmă în lupta pentru prezidențiale. Îl cunoaște ‘partenerul nostru strategic’ pentru că au conlucrat în alte ţări şi a condus. După aceea el a luat-o treptat-treptat. În afară de asta el nu intră în niciun scandal”, a spus Dragomir, la emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, moderată de Horia Ivanovici.

“Ciucă e un om aşezat şi e şi foarte credincios. Asta este profeţia mea, Nicolae Ciucă preşedinte”, a continuat cel supranumit “Oracolul din Bălceşti”.

ADVERTISEMENT

În continuare, el a comentat şi recentele tensiuni din cadrul alianţei PNL-PSD, mai ales cele de dinaintea alegerii candidatului pentru Primăria Capitalei. “Cei doi câştigaţi până acum sunt Ciucă şi cu Firea”, este părerea lui Dragomir.

“George Simion aducă capital electoral”

“Dar mai adună capital electoral şi George Simion. La mine la şantier toţi sunt cu Simion”, a dezvăluit fostul om de fotbal, la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut câteva comentarii şi cu privire la alianţa PNL-PSD, constituită în noiembrie 2021, după o lungă perioadă de instabilitate politică, dar care în momentul de faţă este privită cu suspiciune de mulţi dintre votanţii celor două partide.

“Ciolacu a greşit enorm. A greşit de frica lui Iohannis. Alianţa asta între PNL şi PSD este ideea lui Iohannis. Ca om politic e tare de tot. Îl bănuiesc că n-a fost singur. A făcut-o cu Comunitatea Europeană şi cu ‘partenerul nostru strategic’.

ADVERTISEMENT

O singură chestie i-aş reproşa domnului preşedinte Iohannis, eu fiind mult mai bătrân decât domnia-sa. Le-a făcut prea multe favoruri unora care în decursul secolelor ne-au fost numai duşmani. Acum, să tragă o concluzie şi el”, a mai spus Dragomir, în emisiunea moderată de Horia Ivanovici.

CINE VA FI NOUL PRESEDINTE AL ROMANIEI!?

ADVERTISEMENT