Life

Cipiraw îl acuză pe Zannidache că a pus banii înaintea prieteniei lor: „A acceptat pentru o sumă mai mare”

Cipiraw îl acuză pe Zannidache că a pus banii înaintea prieteniei lor și de aceea a acceptat să se lupte cu el, pentru că i s-a oferit o sumă mare de bani.
26.08.2022 | 17:46
Cipiraw il acuza pe Zannidache ca a pus banii inaintea prieteniei lor A acceptat pentru o suma mai mare
Cipiraw îl acuză pe Zannidache că a pus banii înaintea prieteniei lor. Foto: colaj Fanatik / capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Cipiraw a dat detalii despre lupta pe care o va avea peste o lună cu fostul lui prieten, Zannidache. Tiktoker-ul a spus că Zanni a preferat banii în locul prieteniei lor!

Cipiraw, acuze la adresa lui Zanni

Meciul de MMA dintre Cipiraw și Zanni se apropie cu pași repezi, iar acesta dintâi a vorbit despre motivul care i-ar fi adus în ring.

ADVERTISEMENT

Acesta chiar l-a acuzat pe Zannidache că a pus prietenia după bani, deoarece el și Cipiraw erau prieteni înainte de a se lupta.

Iar meciul dintre Zanni și Cipiraw ar avea loc pentru că fostul câștigător de la Survivor vrea să câștige mulți bani, așa că ar fi acceptat propunerea de a se bate cu cel care îi era prieten pentru o sumă importantă.

ADVERTISEMENT

Nu știm despre ce sumă este vorba, deoarece Zannidache nu a vrut să dea detalii, dar a spus că este destul încât să merite acest efort pe care îl face, având în vedere că trebuie să se antreneze mult.

“Noi am fost tovarăși înainte și m-a surprins că el a acceptat pentru o sumă mai mare. Și am zis că dacă prietenia noastră valorează o sumă mai mare, atunci hai să ne batem”, a spus el  în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube Wownews.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a avut Cipiraw pentru Zanni

De asemenea, Cipiraw a avut un mesaj pentru Zanni, căruia i-a spus că trebuie să se antreneze foarte bine dacă vrea să câștige meciul de pe 27 septembrie.

„Zanni, antrenează-te, te rog eu frumos, pentru că vreau să se vadă frumos ce face, noi acolo în ring. Neapărat vreau să vorbim după ce se aude clopotul de la cușcă. Ai grijă ce faci! Nu poți da doar din gură”, a mai spus acesta, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cipiraw a explicat care a fost motivul pentru care a renunțat la serviciile de antrenor ale lui Cătălin Zmărăndescu.

“Pur și simplu nu ne-am mai înțeles noi ca oameni, deși au fost foarte multe discuții pe tema asta. El s-a certat cu Zanni și a luat-o foarte personal. Eu nu am luat-o personal cu el”, a mai spus Cipiraw.

ADVERTISEMENT
Tags: