Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ciprian Deac, veriga slabă din jocul lui CFR Cluj? „Nu mai poate fizic!”. Video Exclusiv

Ciprian Deac (36 de ani), veteranul din ofensiva lui CFR Cluj, în cădere de formă. Ce se întâmplă cu mijlocașul revenit după o accidentare.
09.02.2023 | 09:24
Ciprian Deac veriga slaba din jocul lui CFR Cluj Nu mai poate fizic Video Exclusiv
Ciprian Deac a fost după mulți rezervă într-un meci cu FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit cu o nouă super emisiune, iar în studio a fost remarcată forma slabă a lui Ciprian Deac, rezervă după mulți ani într-un derby cu FCSB.

Ciprian Deac, în cădere la CFR Cluj: „Nu mai e Deac de anul trecut!”

Ciprian Deac, veteranul lui CFR Cluj, a intrat în meciul cu FCSB în debutul reprizei a doua, în locul lui Cvek, însă a avut o prestație ștearsă, scăpându-l din marcaj pe Malcom Edjouma la faza golului din minutul 88. Jucătorul nu a scăpat de critici.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu nu l-a iertat pe mijlocașul dreapta care va împlini 37 de ani pe data de 16 februarie: „Cu scuzele de rigoare, golul e al lui Deac! A dat pasa în adâncime și s-a oprit, nu s-a mai după ea. Nu mai poate fizic! Nu mai e Deac care a fost anul trecut!

Ce treabă are cu accidentarea? El a greșit la gol, fiindcă în momentul în care dă pasa, el era cu Edjouma. S-a oprit la trei metri și ăla s-a dus!”, e de părere fostul mare fotbalist. „Nu a fost doar greșeala lui. Și Cristi Manea e vinovat”, a explicat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Robert Niță îi ia apărarea lui Ciprian Deac: „E indispensabil pentru jocul CFR-ului”

Robert Niță nu e însă de aceeași părere și consideră că Deac rămâne un jucător esențial pentru Dan Petrescu: „Nu mai joacă pentru că vine după o accidentare grea, dar o să vedeți. Totuși erau doi contra cinci la faza aia!

Deac e atât de important în grupul ăla… E indispensabil pentru jocul CFR-ului în momentul de față!”, a comentat fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ce a spus Dan Petrescu despre Ciprian Deac: „Cred că stă șapte ore în sală!”

Dan Petrescu a dezvăluit că veteranul lui CFR Cluj a tras enorm pentru a se recupera după accidentare: „Ciprian Deac era accidentat, cum să nu prindă echipa. Nici n-a fost pe bancă. S-a antrenat separat și acum a revenit la echipă”.  

Acuma vine la șapte dimineață că s-a accidentat și pleacă la cinci. Cred că stă șapte ore în sală. E un profesionist fantastic, dar și exagerează. Poate de-asta a și venit această accidentare”, spunea antrenorul înainte de meciul cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

De altfel, Deac avea să revină la acel meci, însă Petrescu explica după meci că nu e 100% recuperat, drept pentru care nu a fost titular nici FCSB: „Am riscat azi cu Deac”.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT