Fotbal intern

Ciprian Marica a sesizat greșelile din jocul naționalei lui Rădoi: „Nu era nebun nea Piți”

26.03.2021 | 08:08
Ciprian Marica a sesizat greselile din jocul nationalei lui Radoi Nu era nebun nea Piti
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a vorbit la finalul partidei dintre România și Macedonia de Nord, 3-0, și l-a atenționat pe Mirel Rădoi în privința jocului ofensiv pe care îl practică.

Fostul atacant al naționalei i-a amintit lui Mirel Rădoi de tactica lui Victor Pițurcă, de pe vreme când era selecționer, atunci când „Piți” închidea meciul chiar dacă România se afla în avantaj de două goluri.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica mai crede că România stă foarte bine din punct ofensiv, însă trebuie să aibă mare grijă în defensivă, pentru că următorul meci cu Germania va fi mult mai dur decât cel cu Macedonia de Nord.

Ciprian Marica, despre greșelile din jocul naționalei lui Mirel Rădoi

Ciprian Marica a vorbit la finalul victoriei dramatice a României împotriva Macedoniei de Nord și i-a adus aminte lui Mirel Rădoi de tactica lui Victor Pițurcă: „Nu ne așteptam, dar nu era fraier nea Piți când închidea jocul. E bine că s-a încheiat așa și am câștigat. Am avut și șansă, pentru că în prima repriză ei au fost cu ocaziile, iar noi cu golurile.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte multe de analizat. Pe faza defensivă avem dificultăți. Am întâmpinat dificultăți la mingile pe jos. Mihăilă a înscris un gol senzațional și nu ai cum să îl ții pe bancă, la fel și Man. Ovidiu Popescu, excelent, chiar și așa improvizat”.

„A fost acolo, s-a apărat foarte bine. Sunt multe lucruri de corectat, iar cu Germania va fi cu totul altcevaNu ne așteptam, dar nu era fraier nea Piți când închidea jocul. E bine că s-a încheiat cu bine și am câștigat”, a mai spus Ciprian Marica la TV ProTV.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost sincer: „Ne-a trecut glonțul pe la cap!”

Selecționerul Mirel Rădoi a recunoscut că partida cu Macedonia de Nord a reprezentat un adevărat thriller pentru „tricolori”: „„Chiar a fost un thriller, ni s-a părut că totul e prea ușor, că totul merge prea bine și ne-a trecut un glonț pe la cap, pentru că într-un minut puteam pierde tot ce făcusem 80 de minute”.

„Este o seară de poveste pentru noi, mă bucur că e una fericită. Am avut o cădere totală în două minute. Vlad Chiricheș încerca să îi trezească, dar nu reacționau.

ADVERTISEMENT

Am trecut și eu prin momentul Middlesbrough și știu cum este. Mă bucur că ne-am revenit. Au urmat momente ca la box, chiar am zis pe bancă, nu se va termina egalitate, ori ei, ori noi”, a mai spus Mirel Rădoi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,40 este cota pentru ”2 solist” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT