Sport

Ciprian Marica, atac puternic la unul dintre titularii naționalei României: “Ăsta e nivelul”

Fostul atacant al României, Ciprian Marica, consideră că tricolorii nu au evoluat slab împotriva Columbiei, ci asta ar fi valoarea lor actuală.
27.03.2024 | 22:07
Ciprian Marica atac puternic la unul dintre titularii nationalei Romaniei Asta e nivelul
Ciprian Marica l-a criticat aspru pe Andrei Burcă // Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Echipa națională de fotbal a României a disputat marți seara un meci amical la Madrid, împotriva Columbiei. Formația antrenată de Eduard Iordănescu a pierdut, scor 2-3, reușitele tricolorilor venind în ultimele minute ale jocului.

Marica îl analizează pe Burcă

Defensiva României a fost sufocată de atacul condus de fostul jucător al celor de la Real Madrid, James Rodriguez. Sud americanii au încetat să mai forțeze după ce scorul a devenit 3-0, în minutul 80, la reușita lui Asprillia.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, fostul atacant al naționalei, consideră că fotbaliștii lui Iordănescu nu au evoluat slab sau sunt lipsiți de formă, ci pur și simplu asta le este valoarea actuală. Marica l-a luat în vizor pe unul dintre fundașii centrali.

Fostul fotbalist al lui Schalke consideră că Andrei Burcă a părut nesigur, mai ales la prima reușită, a lui Cordoba, din minutul șase al partidei. Marica vine cu altă teorie, față de alte personaje din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Burcă a fost nesigur!

Actualul conducător de la Farul consideră că jucătorii care pleacă în campionatele din țările arabe nu scad din randament din cauza nivelului slab, vezi cazul Burcă. Marica punctează că valoarea lui Burcă este aceeași precum cea de când a plecat de la CFR Cluj.

“La mijlocul defensivei, Burca s-a lovit de atacantul advers, de Cordoba și a părut nesigur. Eu cred că asta este valoarea lui. Nu cred că a fost altădată mai bun decât acum.

ADVERTISEMENT

Dacă era mai bun, era la Real Madrid. Ăștia suntem, ăsta este nivelul. Nu defilăm cu vreun adversar. Avem limitele noastre. Nu cred că valoarea lui Burcă a scăzut de când evoluează în Arabia Saudită”, a declarat Ciprian Marica, conform Digisport.

La primul gol al columbienilor, jucătorul celor de la Al-Okhdood Club, Andrei Burcă, l-a scăpat din marcaj pe Cordoba în minutul șase. Columbianul a scăpat de român extrem de ușor și a deschis scorul cu o lovitură de cap.

ADVERTISEMENT

Pentru România a marcat Ianis Hagi, în minutul 84, după ce intrase pe teren în minutul 56. Scorul final al partidei de la Madrid a fost înregistrat după reușita lui Florin Tănase din prelungiri. Românul a înscris din interiorul careului, sub aplauzele președintelui federației, Răzvan Burleanu. 

 

ADVERTISEMENT