Fotbal intern

Ciprian Marica atacă Dacia: „Nu dă niciun leu pentru sportul din România, dar construiește stadioane în Italia”

06.04.2020 | 18:32
Ciprian Marica ataca Dacia Nu da niciun leu pentru sportul din Romania dar construieste stadioane in Italia
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, patronul Farului Constanța, acuză Dacia, celebra companie românească, de faptul că nu investește bani în sportul românesc, în detrimentul altor țări.

Ciprian Marica acuză Dacia că nu se implică în sportul românesc

Ciprian Marica a avut o reacție acidă la adresa Dacia, companie pe care o acuză că nu investește bani în sportul românes, ci în alte țări: Mă uitam pe tricoul Stelei atunci când juca Gică Hagi, iar sponsor era Ford.

ADVERTISEMENT

Astăzi nu mai există nicio marcă de mașină care să sponsorizeze. Ca să nu mai vorbesc de celebrul brand Dacia, care ne aparținea, iar acum îl regăsim la rugby în Anglia, construiesc stadioane la Udinese, în Italia, chiar și la baschet în America”.

„Iar în România aproape deloc, de fapt zero în ceea ce înseamnă sport. E trist, e dureros să vezi lucrurile astea. Mi-aș fi dorit să le vadă și cei care ne conduc, lucrurile astea nu sunt normale, marile companii ar trebui să vină și lângă sport”, a mai spus fostul atacant al naționalei.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica nu vrea să audă de teste anti coronavirus în România

Ciprian Marica a fost foarte supărat când a aflat că se discută despre posibilitatea testării vaccinurilor pentru coronavirus în România. Fostul atacant al naționalei României a postat un mesaj pe Facebook, în care era vehement la adresa autorităților:

„«Vaccinul anticoronavirus în România». În traducere, pe noi se testează un vaccin. Avem fețe de cobai? Dă Doamne să funcționeze”.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit puțin să văd cum au rezolvat chinezii problema traficului din București. Și ce crezi?! Chiar funcționează…. Firea primar! Numai ea putea să gândească așa ceva… «E mare boss-ul». Dar ce facem cu construcțiile «boss»?”.

„Că se construiește pe blat ca în ‘90. Toți încearcă să profite că nu ne vede nimeni. Alo, mai interesează pe cineva în țara asta de spațiul verde, de luciul apei? Ceva ?

ADVERTISEMENT

Prin spatele lu’ Covid 19 asta merg stațiile de betoane ca dracii… Asta aici, la vedere. Vă dați seama cum se taie pădurile acum???”, a fost reacția lui Marica.

  • 34 de ani a împlinit Ciprian Marica pe 2 octombrie
ADVERTISEMENT