Sport

Ciprian Marica, laude pentru Zeljko Kopic după ultimele victorii ale lui Dinamo: “Eram sceptic”

Marica spune că la venirea lui Zeljko Kopic la Dinamo că era sceptic dar momentan lucrurile par să o ia într-o direcție bună.
09.03.2024 | 11:02
Ciprian Marica laude pentru Zeljko Kopic dupa ultimele victorii ale lui Dinamo Eram sceptic
Marica e convins că Zeljko Kopic a dinamizat jocul lui Dinamo. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al lui Dinamo, Cipran Marica, în prezent acționar minoritar la Farul Constanța, a vorbit în termeni laudativi despre contribuția lui Zeljko Kopic la echipa alb-roșie.

Marica a comentat contribuția lui Kopic

Dinamo a urcat pe locul 14 în SuperLiga după 1-0 cu UTA, cu 29 de puncte obținute în sezonul regulat. Jocul prestat de dinamoviști le dă acestora speranțe că pot să rămână în prima liga la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Dinamo este în continuare în pericol să retrogradeze, dar Ciprian Marica e convins că formația din „Ștefan cel Mare” și-a îmbunătățit semnificativ jocul. Și l-a lăudat pentru asta pe antrenorul Zeljko Kopic.

Ce spune Marica despre situația de la Dinamo

Ciprian Marica consideră că pentru o echipă de talia lui Dinamo, actualul sezon nu este deloc unul bun, având în vedere și pericolul retrogradării. În schimb, Marica crede că alb-roșii se pot redresa.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo, nu e cea mai bună situație. Dinamo ne obișnuia să câștige tot sau să facă un egal din când în când. Ținând cont de circumstanțele de astăzi și de ce se întâmplă acolo, sunt bine, rezultatele astea le dau speranțe. Dacă până acum nici locul din clasament și nici jocul nu le dădeau speranțe, astăzi Dinamo speră și are de ce să o facă” , a spus Ciprian Marica conform Playsport.

“Dinamo și-a revenit, nu numai cu noi, dar începând cu noi au jucat un fotbal bun. E o echipă care a început să pună presiune pe adversar, să reziste 90 de minute. De obicei nu rezistau nicio repriză sau așa părea până acum” , a precizat acționarul Farului.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a fost sceptic la început

Venirea lui Zeljko Kopic la Dinamo a fost privită de mulți cu ochi critici, iar Ciprian Marica a fost sceptic la început. Marica nu credea mult în contribuția pe care ar fi putut să o aibă antrenorul croat la echipă, mai ales că antrenori consacrați ca Mircea Rednic au fost blamați pentru situația de la Dinamo.

“Cumva, jocul le dă speranță. Să sperăm că alegerea făcută cu antrenor străin e ce trebuie. Sincer, eram sceptic. Când te duci să câștigi campionatul sau să lupți pentru evitarea retrogradării ai nevoie să știi fiecare detaliu”, a comentat Marica.

ADVERTISEMENT

“Mi-era că un antrenor străin are nevoie de timp, iar Dinamo e în criză de timp. Dar uite că reușește, cu greu, la început a fost mai anevoios. Uite că reușește un antrenor străin să pună Dinamo pe linia de plutire si să spere că se poate salva. Și chiar, de ce nu? Chiar cred că Dinamo poate să se salveze”, a declarat Ciprian Marica.

Dinamo a învins-o UTA, vineri, scor 1-0, prin golul marcat de Gregorio în minutul 20. După acest rezultat, formația pregătită de Mircea Rednic a ratat intrarea în play-off. În vreme ce Dinamo a urcat pe locul 14.

ADVERTISEMENT
Tags: