Sport

Florin Prunea, replică dură pentru Mircea Rednic: „Și tu ai retrogradat Dinamo”

Florin Prunea, fostul oficial al lui Dinamo, l-a atacat pe Mircea Rednic și îl învinovățește pentru retrogradarea lui Dinamo.
07.03.2024 | 23:30
Florin Prunea replica dura pentru Mircea Rednic Si tu ai retrogradat Dinamo
Florin Prunea, mesaj dur pentru Mircea Rednic. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Prunea continuă războiul de la distanță cu Mircea Rednic. Fostul președinte al lui Dinamo a comentat declarațiile fostului antrenor al lui Dinamo.

Florin Prunea, noi „săgeți” pentru Mircea Rednic: „Și el are un mare ‘merit’ la retrogradarea lui Dinamo”

Florin Prunea îl arată cu degetul pe Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA: „L-am văzut, a dat declarații că e supărat, dar nu trebuie să fie supărat, pentru că și el are un mare ‘merit’ la retrogradarea lui Dinamo, a fost antrenorul echipei un tur de campionat, dacă îmi aduc bine aminte.

ADVERTISEMENT

Toți cei care au trecut pe acolo, conducători, antrenori, sunt la fel de vinovați. Că unul are 50 la sută, că unul are 40 la sută, toți au retrogradat Dinamo”, a mai spus legenda „câinilor”.

Prunea consideră că UTA își joacă șansa cea mare contra lui Dinamo: „Acum vine dintr-o altă postură, își joacă șansa de a fi în play-off, dar întâlnesc o echipă care în fața suporterilor este greu de învins”.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea e de părere că Dinamo a ratat o șansă mare cu Poli Iași: „Trebuia să facă pasul afară de acolo jos”

Florin Prunea consideră că Dinamo nu trebuie să rateze victoria contra echipei lui Leo Grozavu: „Dinamo acum își dă seama de punctele pierdute la Iași, cu ocaziile pe care le-au avut, a fost pentru prima dată când trebuia să facă pasul afară de acolo de jos”.

Ce a declarat Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA: „M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH”

Mircea Rednic nu a uitat cum a fost îndepărtat de la Dinamo: „Îmi doresc să câștig, dar nu e ambiția mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH”.

ADVERTISEMENT

„Strâmbul” consideră că Arad a demonstrat că era omul potrivit care să salveze Dinamo de la retrogradare: „Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici am reușit să fac o echipă, acolo nu am reușit”.

Rednic a dezvăluit că a vrut chiar să investească în Ștefan cel Mare: „Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat căpușar”.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic știe care e punctul slab al lui Dinamo: „Nu a înscris la toate ocaziile pe care le-a avut”

Mircea Rednic i-a analizat pe cei de la Dinamo la conferința de presă: „În ultima perioadă, Dinamo joacă, nu a înscris la toate ocaziile pe care le-a avut. Ei joacă, nu trebuie să le dăm spații. Sunt trei puncte în joc pentru care ne vom bate”.

Antrenorul a vorbit și despre șansele ca UTA să se califice în playoff: „Îmi pare rău că trebuie să stăm și la mâna altor rezultate. Mă bucur că am acumulat 40 de puncte până acum. Mulți nu se gândeau, poate nici eu. Am pierdut multe puncte la începutul campionatului”.

ADVERTISEMENT