Sport

Ciprian Marica, nemulțumit din cauza selecționerului: „FRF nu știe clar ce vrea!”

Ciprian Marica este nemulțumit din cauza amânării numirii unui selecționer, iar fostul atacant al naționalei României consideră că FRF este vinovată pentru situație.
11.01.2022 | 20:51
Ciprian Marica nemultumit din cauza selectionerului FRF nu stie clar ce vrea
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a vorbit și despre situația de la Dinamo, fiind încântate de venirea lui Flavius Stoican pe banca tehnică a „câinilor”, despre care crede că va aduce un plus valoric față de perioada sub comanda lui Mircea Rednic.

Totodată, fostul atacant al naționalei a vorbit și despre un posibil transfer al lui George Ganea la o echipă din străinătate, la o zi distanță după ce tatăl fotbalistului a anunțat că la finalul lunii ianuarie acesta va fi plecat într-un campionat din Europa.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, nemulțumit din cauza selecționerului

Ciprian Marica a recunoscut că este nemulțumit din cauza amânării numirii unui selecționer și dă vina pe Federația Română de Fotba pentru situația creată: „Mie mi se pare că FRF nu știe clar ce vrea, au luat toți antrenorii de la un capăt la altul. Mi se pare că nu știu ce vor.

Varianta Boloni e fără doar și poate cea mai bună, din tot ce se vehiculează acum la națională. Am văzut și varianta cu Adi Mutu lângă Boloni.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg bine ce se întâmplă acolo, probabil nici ei, dar cert e că echipa națională are nevoie de un antrenor cât mai repede, cu cât mai târziu, cu atât mai rău. Poate ar fi bun un tandem Boloni-Mutu la națională”.

Realitate o știu cei de acolo, dar faptul că nu ies să spună criteriile care sunt acolo, cele de competență, ce ar trebui să aibă un selecționer… poți să te aștepți la orice, n-ar trebui să fim mirați indiferent de ce o să aleagă”.

ADVERTISEMENT

„Important e să avem un selecționer cu experiență, eu aș milita pentru un astfel de antrenor dacă aș fi implicat acolo.

Sunt jucători tineri ai naționalei care au nevoie de susținere. Dacă ai un antrenor tânăr, novice, e greu să ai încredere în el, așa văd eu că stau lucrurile”, a mai spus Ciprian Marica, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, mulțumit de venirea lui Flavius Stoican

Ciprian Marica a vorbit despre venirea lui Flavius Stoican la Dinamo și crede că este o mutare bună făcută de „câini”, mai ales că îl înlocuiește pe Mircea Rednic, care a plecat cu scandal de la echipă:

„Flavius pe unde a fost, a reușit să formeze un nucleu. S-a dat de partea jucătorilor, a reușit să țină echipa, oferă încredere jucătorilor, s-ar putea să fie pe placul jucătorilor și e altceva decât Mircea Rednic, e o diferență mare dintre cei doi.

Consider că va aduce un plus. Cu toată aprecierea pentru Mircea Rednic, nu a avut rezultate la Dinamo și a creat conflicte și o stare dificilă. Rezultate nu sunt, tensiunea crește cu acest antrenor… situația devine mai dificilă”.

„Îi plac provocările lui Gică Hagi! Nu v-ați dat seama până acum? E greu în momentul de față să plătim bani pentru jucători, dacă am fi putut, cu siguranță ar fi stat altfel lucrurile.

Gică știe cum să pună problema și cum se lucrează cu jucătorii aflați în momente dificile și mergem pe mâna lui.

Marica despre George Ganea: „Sincer, nu am auzit nimic până acum. Mie îmi place ca jucător, eu cred că alături de Gică Hagi ar putea să mai crească, dar fiecare alege cum dorește, dacă e o ofertă bună pentru el și pentru club, de ce să nu”, a mai spus Ciprian Marica despre situația de la Farul.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Alex Ștefănescu, criticul literar și istoric, a murit
Alex Ștefănescu, criticul literar și istoric, a murit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment....
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment. Cauza ar fi fost comportamentul urât al sportivei ”M-a părăsit. A fost un șoc”
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde