Sport

Ciprian Tătărușanu la 37 de ani! Mesaje acide primite din partea fanilor. Cum l-au sărbătorit cei de la AC Milan

Ciprian Tătărușanu, fostul portar al FCSB și al naționalei României, este aprig contestat de fanii „diavolilor-roșii”, chiar și de ziua lui. Cum
09.02.2023 | 15:00
Ciprian Tatarusanu la 37 de ani Mesaje acide primite din partea fanilor Cum lau sarbatorit cei de la AC Milan
31 de goluri în 20 de meciuri a primit Ciprian Tătărușanu în acest sezon la AC Milan. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a fost cel mai bun jucător al lui AC Milan în meciul cu Inter, însă veteranul din poarta italienilor este în continuare contestat de suporteri, mai ales că „diavolii-roșii”au avut un ianuarie de coșmar și au ajuns la patru înfrângeri consecutive în Serie A.

Ciprian Tătărușanu, contestat până și de ziua lui de naștere la AC Milan: „Te rog, nu mai juca”

Ciprian Tătărușanu nu este deloc iubit la AC Milan, chiar dacă a evoluat în acest sezon în 20 de meciuri. A primit însă nu mai puțin de 31 de goluri, dintre care 14 goluri doar în luna ianuarie: „Are aceeași mobilitate ca bunica mea… Oh, tocmai am transmis cele mai dure urări”, a scris supărat un fan în comentariile postării în care AC Milan îl sărbătorea pe Tătărușanu.

ADVERTISEMENT

Un alt fan consideră că portarul român nu are nicio vină și îi arată cu degetul pe cei din conducerea clubului: „Nu ești de vină, Ciprian! Cine te-a adus la AC Milan este de vină”.

Și reacțiile acide la adresa lui „Tătă” au curs gârlă: „Te rog, nu mai juca”, /„Va fi înlocuit, cel puțin de ziua lui?”, în timp ce alt fan așteapta ca Tătărușanu să se revanșeze în următorul meci al lui AC Milan: „Felicitări! Sărbătorește cu multe intervenții frumoase împotriva lui Torino, mâine, te rog!”.

ADVERTISEMENT

Sunt însă și suporteri mai cerebrali, care știu ce a făcut Ciprian Tătărușanu pentru AC Milan: „Oamenii de aici uită repede! Îți mulțumim că suntem campioni ai Italiei după acel penalty salvat în derby-ul cu AC Milan, terminat 1-1!!! La mulți ani, Tătă!”. 

„Mediocritate în comentarii ca întotdeauna… uneori mă întreb dacă voi chiar sunteți fani și vă susțineți echipa”, i-a luat apărarea un alt internaut.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu, sărbătorit pe canalele oficiale ale lui AC Milan: „Astăzi sunt suflate 37 de lumânări”

Ciprian Tătărușanu a avut parte însă de o primire foarte caldă din partea colegilor și a conducerii lui AC Milan: „Astăzi sunt suflate 37 de lumânări. Toate cele bune, Tătă. La multi ani, Ciprian!”, au scris „diavolii-roșii” pe pagina oficială de Facebook.

Ciprian Tătărușanu e din septembrie 2020 la AC Milan și mai are contract cu italienii până la finalul sezonului. Milanul a plătit un milion de euro pentru transferul său de la Olympique Lyon, însă portarul cu 73 de meciuri în echipa națională a României e cotat în acest moment la doar 600.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gazzetta dello Sport, anunț despre viitorul lui Ciprian Tătărușanu la AC Milan

Jurnaliștii de la Gazzetta Dello Sport i-au făcut o amplă caracterizare lui Ciprian Tătărușanu: „Prima problemă de rezolvat la Milan e a numărului 1, adică a portarului. Pulpa lui Maignan e instabilă, la fel ca defensiva rossoneră. Fără el, unica victorie fără gol primit a fost cea de pe 8 octombrie, cu Juventus.

Golurile încasate sunt cuantificabile (Tătărușanu are 15 primite în 14 partide din Serie A și Ligă), senzația de precaritate nu, dacă nu vor continua scenele care au devenit virale pe rețelele sociale, cu Tomori care-i reproșează românului unele intervenții nesigure ori vreo ieșire deloc impecabilă.

Impresia în meci e că anumite ezitări nu-i sunt tolerate (și Tomori face puțin ca să-și ascundă reacțiile) și dau impresia unei tensiuni în teren. În timp ce lui Maignan i se permitea să iasă spre centrul terenului pentru a da indicații la loviturile libere în favoarea Milanului, lui Tătă i se fac mult mai puține concesii. La fiecare gol primit, se caută greșeala lui, de multe ori în van. 

Nu transmite aceeași încredere ca titularul de drept al postului, dar nici nu i se pot imputa erori răsunătoare. Și pentru asta Milan merge mai departe pe mâna românului. Va fi cu Torino în Cupă și va apăra și-n următoarele etape de campionat”. 

ADVERTISEMENT