News

Ciucă spune că Sebastian Burduja este „varianta foarte bună” pentru Sectorul 1. „Cetățenii l-au recomandat în sondaje”

Sebastian Burduja, „varianta foarte bună” pentru Sectorul 1. Nicolae Ciucă spune că îl recomandă sondajele făcute și „poate să-i reprezinte”
18.03.2024 | 15:59
Ciuca spune ca Sebastian Burduja este varianta foarte buna pentru Sectorul 1 Cetatenii lau recomandat in sondaje
Nicolae Ciucă a spus că Sebastian Burduja este omul potrivit pentru Primăria Sectorului 1 / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a spus, luni, că Sebastian Burduja (PNL București) este o „variantă foarte bună pentru Sectorul 1”, pentru că îl recomandă sondajele făcute în acest sens. Coaliția s-a reunit în ședință pentru a desemna candidatul la Primăria Capitalei.

Ciucă: „Cetățenii l-au recomandat în sondaje”

Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, a declarat, luni, că președintele PNL București, Sebastian Burduja, este varianta bună pentru Primăria Sectorului 1. Rezultă din sondaje, a explicat Ciucă, că Burduja „poate să îi reprezinte” pe cetățenii din acest sector.

ADVERTISEMENT

„Sebastian Burduja este o variantă foarte bună pentru Sectorul 1 şi nu pentru că o spun eu ci pentru că o spun cetăţenii din Sectorul 1 care l-au recomandat în sondajele pe care le-am făcut ca fiind acea persoană care poate să îi reprezinte în primăria Sectorului 1”, a spus președintele PNL.

Sebastian Burduja și-a făcut bilanțul de la minister

În privința lui George Tuță, care s-a anunțat candidatul liberalilor pentru Sectorul 1, Nicolae Ciucă a declarat: „O să discutăm cu fiecare dintre ei. Mai vedem încă odată cifrele şi, pe baza cifrelor şi a discuţiilor pe care le vom avea împreună şi in interiorul partidului o să luăm o decizie”.

ADVERTISEMENT

Duminică, Sebastian Burduja a postat pe contul Facebook, un „bilanț la nouă luni de mandat” în care și-a prezentat, în 20 de puncte, „principalele rezultate” la Ministerul Energiei.

Pe de altă parte,  Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar din București, este candidatul PNL și PSD pentru Primăria Capitalei. Potrivit lui Ciucă, medicul Cătălin Cîrstoiu „are un anumit grad de notorietate” și că „toată lumea a auzit de spitalul Universitar” și de managementul de acolo.

ADVERTISEMENT

„Din sondajele care au fost rezultă că doctorul Cîrstoiu are un anumit grad de notorietate și sunt convins că toată lumea a auzit de Spitalul Universitar și de managementul de la Spitalul Universitar”, a spus Ciucă