Fotbal intern

Claude Dielna are speranțe mari alături de Universitatea Craiova: ”Am venit aici pentru a lupta la titlu!”

20.02.2020 | 16:30
Claude Dielna are speranțe mari alături de Universitatea Craiova: ”Am venit aici pentru a lupta la titlu!”
Claude Dielna are speranțe mari alături de Universitatea Craiova: ”Am venit aici pentru a lupta la titlu!”
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a găsit un fundaș central pe care să se bazeze în lupta din play-off. Claude Dielna, al cărui transfer în Bănie a fost anunțat de FANATIK încă de miercuri, a fost prezentat oficial la echipa de pe locul 2 din campionat. Acesta a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre noul său pas din carieră.

Claude Dielna a fost prezentat la Craiova: ”Am venit pentru titlu!”

La puțin timp după ce a semnat cu Universitatea Craiova un contract care îl va ține în Bănie până la finalul actualului sezon, Claude Dielna a susținut o conferință de presă în care și-a exprimat gândurile legate de noua sa echipă și planurile de viitor.

Dielna are gânduri mari în tricoul oltenilor și spune că a venit pe ”Ion Oblemenco” pentru a câștiga titlul alături de echipa olteană.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericit să fiu aici. În primul rând vreau să îi salut pe prietenii mei din Românie. Sunt bucuros să fiu la Craiova. Cunosc Craiova de când eram în Romania. E un club uriaș, cu o istorie bogată. Am venit aici să ne luptăm pentru titlu. Vom face și voi face tot ce pot pentru a lua trofeul în acest sezon.”, a spus francezul la conferința de prezentare.

Fundașul francez de 32 de ani recunoaște că a fost aproape de a semna cu o echipă din China, însă spune că echipa din Craiova i-a demonstrat că îl dorește și a ales în cele din urmă venirea în România.

ADVERTISEMENT

”Trebuia să ajung în China, dar Craiova mi-a arătat că mă dorește și sunt fericit că am ajuns aici. Nu am vorbit cu nimeni pentru că deja cunoșteam istoria Craiovei Decizia mea a fost luată repede și nu a fost nevoie să mă informez.

Ne concentrăm pe prezent. Titlul este în mintea noastră acum. Mă concentrez pe asta și vedem ce se va întâmpla. Nu cred că există presiune. Acesta e caracterul meu. Sunt un lider.

ADVERTISEMENT

Sper ca, alături de colegii mei, să luptăm, să muncim și să rezolvăm orice problemă. Știu că fanii sunt foarte gălăgioși și sunt extraordinari.”

Marcel Popescu: ”Meciul cu CFR Cluj nu e decisiv pentru titlu”

La conferința de presă de prezentare a lui Dielna a fost prezent și managerul general al Craiovei, Marcel Popescu. Acesta consideră că meciul cu CFR Cluj de duminică nu e decisiv pentru titlu.

ADVERTISEMENT

”Nici pe departe nu se joacă titlul la meciul cu CFR Cluj. Este o situație atipică cu o prognoză de a avea primele echipe la 25 de puncte iar locul 6 la 22 de puncte. Campionatul nu se joacă nici în prima etapă, nici în turul play-off-ului ci până la final.

Din fericire, chiar dacă intrăm de pe locul 2, acesta ne conferă șansa să jucăm ultima etapă, cu liderul, la Craiova. Jocul bun pe care l-am afișat în 2020 va face posibil ca cele 5 jocuri din play-off să fie sold-out.”

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 3.05 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri