Life

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre familia sa. Ce profesii au avut părinții ei

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, detalii despre familia ei. Ce meserii au avut mama și tatăl concurentei de la Antena 1.
31.07.2023 | 20:47
Claudia Florescu de la Insula Iubirii dezvaluiri despre familia sa Ce profesii au avut parintii ei
Claudia Florescu de la Insula Iubirii, detalii despre familia ei. Ce meserii au avut mama și tatăl. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Claudia Florescu de la Insula Iubirii a răspuns întrebărilor fanilor și a făcut dezvăluiri despre familia sa. Ce profesii au avut părinții ei. Bruneta a discutat deschis despre viața petrecută în Italia, dar și despre tatuaje.

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, detalii despre familia ei. Ce meserii au avut mama și tatăl

Claudia Florescu de la Insula Iubirii a făcut publice câteva detalii despre familia ei pe care a preferat să o păstreze departe de lumina reflectoarelor. Ce meserii au avut în tinerețe mama și tatăl participantei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă nu are poze cu cei dragi pe rețelele de socializare, unde își expune trupul tras prin inel și antrenamentele pe care le face la sală. Tânăra este pasionată de sport, hobby pe care nu-l împărtășește cu părinții ei.

Cea care i-a dat viața a ieșit la pensie de ceva vreme, fiind bolnavă, în timp ce figura paternă a lucrat ca măcelar. Tatăl concurentei a încetat din viață după ce o perioadă extrem de lungă a fumat, viciu pe care bruneta nu-l suportă.

ADVERTISEMENT

„Tata a fost măcelar, iar mama a avut o mică activitate, dar de câțiva ani este pensionată pe caz de boală”, le-a spus Claudia Florescu de la Insula Iubirii celor care o urmăresc pe pagina de Instagram.

Claudia Florescu, despre tatuaje și viața în Italia

Claudia Florescu și-a făcut primul tatuaj pe când abia împlinea vârsta majoratului. Primul astfel de ”desen” pe piele a fost realizat în spatele urechii, fiind vorba de 3 stele. Cele mai dureroase au fost cele de pe mâini și de pe laba piciorului.

ADVERTISEMENT

Despre viața personală a mai spus că a stat 18 ani în Italia, este pasionată de sport și mișcare și că merge la sală de 5 ori pe săptămână. Îi plac toate sporturile și în ultima perioadă s-a apropiat mai mult de tot ce înseamnă box.

„Îmi place să călătoresc. Sunt pasionată de modă, cinematograf, am mai multe pasiuni. Eu cred că planul de nutriție trebuie personalizat în funcție de fiecare persoană”, a mai spus bruneta pe social media.

ADVERTISEMENT

Cât despre următoarea vacanță, Claudia Florescu a mărturisit că va pleca pe 13 august în Italia. Bruneta susține că totul este imprevizibil și în prezent nu știe dacă se va stabili definitiv în afara granițelor României.

ADVERTISEMENT