Life

Claudia Florescu de la Insula Iubirii îl pune la zid pe Cristi Mitrea: ”Aroganță ieftină”

Claudia Florescu, fostă concurentă la emisiunea ”Insula Iubirii”, îl pune la zid pe Cristi Mitrea. Spune că dă dovadă de ”aroganță ieftină”.
11.10.2023 | 22:05
Claudia Florescu de la Insula Iubirii il pune la zid pe Cristi Mitrea Aroganta ieftina
De ce crede Claudia Florescu despre Cristi Mitrea că este arogant. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Florescu, fostă participantă la show-ul ”Insula Iubirii”, deranjată de un gest al lui Cristi Mitrea, fostul partener de viață al Andreei Mantea. Tânăra spune că bărbatul dă dovadă de o ”aroganță ieftină”. Iată care este motivul!

De ce crede Claudia Florescu despre Cristi Mitrea că este arogant

Claudia Florescu l-a taxat pe Cristi Mitrea prin intermediul rețelelor de socializare. Într-un Instastory l-a catalogat drept arogant după ce acesta a oferit un interviu în care a făcut o afirmație de laudă despre el. Ce a spus, mai exact, fostul iubit al Andreei Mantea?

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” a urmărit un interviu cu Cristi Mitrea, în care bărbatul a declarat că o persoană care ar dori să se lupte cu el trebuie să-i achite mai întâi suma de 50.000 de euro. ”Cine vrea să se bată cu mine trebuie să plătească 50.000 de euro”, sunt cuvintele celui care este și luptător de MMA și care au enervat-o pe Claudia Florescu.

De altfel, tânăra nu este de părere doar că sportivul demonstrează o ”aroganță ieftină” , ci și că a reușit să devină celebru prin prisma poveștii de dragoste cu prezentatoarea de la Kanal D, Andreea Mantea, alături de care are un fiu, pe nume David.

ADVERTISEMENT

”Aroganță ieftină. Zici ca tu ești McGregor. Ești cunoscut datorită Andreei Mantea.”, a comentat Claudia Florescu într-un Instastory, stârnind multe comentarii pro și contra urmăritorilor săi de pe contul de Instagram.

claudia florescu postare
Claudia Florescu îl ironizează pe Cristi Mitrea. Sursa foto: Instastory

Cine este, mai exact, Claudia Florescu

Claudia Florescu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la ”Insula Iubirii”, sezonul 7. Aici s-a prezentat cu iubitul său, Bogdan Cîrlan, ambii testându-și rezistența în fața ispitelor emisiunii de pe Antena 1. La trei luni după încheierea filmărilor, însă, s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Claudia Florescu are 35 de ani și a atras atenția în emisiune în primul rând datorită fizicului său, bine lucrat la sală. La bază este antrenoare de fitness. Totodată, a întors multe priviri și prin prisma tatuajelor de pe aproape întreg corpul.

Fosta concurentă s-a declarat pasionată de tatuaje și de sport, iar până să ajungă antrenoare de fitness și să se înscrie la ”Insula Iubirii” a lucrat în Italia, împreună cu fostul partener, Bogdan Cîrlan. Acesta a convins-o să revină în România. De altfel, chiar dacă nu mai formează un cuplu, fostul concurent primește ajutor financiar de la Claudia Florescu, în același timp suferind după ea.

ADVERTISEMENT

”Nu dorm, nu mănânc, nu mai merg la sala. Am slăbit 10 kilograme într-o lună jumătate (…) Mă mai ajută și pe mine mama, tata. Singura persoană care m-a ajutat a fost Claudia. Știu că e rușinos, dar nu aveam bani să-mi iau motorină sau de mâncare”, a declarat Bogdan Cîrlan despre despărțirea de Claudia Florescu.

ADVERTISEMENT