Life

Claudia Pătrășcanu a reacționat după ce a fost jignită de Bianca Drăgușanu: “N-am cum să accept și poate asta e durerea ei”

Claudia Pătrășcanu a reacționat după ce a fost jignită recent de Bianca Drăgușanu. Cântăreața nu o vrea pe fosta asistentă TV în preajma copiilor ei.
24.01.2023 | 09:19
Claudia Patrascanu a reactionat dupa ce a fost jignita de Bianca Dragusanu Nam cum sa accept si poate asta e durerea ei
Claudia Pătrășcanu, reacție după ce a fost jignită de Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție după ce a fost jignită recent de Bianca Drăgușanu. Artista nu vrea scandauri cu actuala iubită a fostului ei partener de viață.

Claudia Pătrășcanu, reacție după ce a fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce spune despre fosta asistentă TV

Recent, între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu a izbucnit un nou scandal. Fosta asistentă TV a jignit-o pe cântăreață cu mai bine de o săptămână în urmă, iar aceasta a ripostat.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău a declarat că nu are de împărțit nimic cu Bianca Drăgușanu. De altfel, nu înțelege de ce blondina o jignește, însă vrea să se țină departe de astfel de scandaluri.

“Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi că e tatăl lor.

ADVERTISEMENT

Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea.

Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a spus despre artistă că aceasta ar fi geloasă pe ea pentru că s-a cuplat cu Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu spune că nu este cazul, din moment ce ea a decis să pună capăt mariajului cu afaceristul.

ADVERTISEMENT

“Nu Gabi s-a despărțit de mine în viața aceasta ca eu să fiu geloasă pe vreo femeie din viața lui sau să fiu frustrată, termenii aceștia nu-i înțeleg și nu au legătura cu mine.

Eu m-am separat de Gabi, eu n-am mai vrut să am o relație cu Gabi, o căsnicie cu Gabi, nu el m-a lăsat pe mine, eu l-am lăsat pe Gabi.”, a adăugat ea.

“Eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit”

Cântăreața este de părere că Bianca Drăgușanu încearcă să caute toate modalitățile de a face scandal. Artista a mai spus că niciodată nu a avut confruntări cu femeile din viața unui bărbat.

În plus, Claudia Pătrșcanu spune că ea și Gabi Bădălău vor avea mereu ceva de împărțit, din moment ce sunt părinții a doi copii.

“Eu nu m-am certat cu nicio femeie din viața unui bărbat în viața asta, nici n-am avut vreo intenție vreodată cu cineva din viața fostului soț, iar eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit, iar această femeie n-a înțeles acest lucru, noi tot timpul vor avea ceva de împărțit pentru că avem acești doi copii minunați care își doresc să ne înțelegem că suntem părinții lor, să ne spunem un bună ziua, fiecare își gestionează viața cum știe mai bine”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu a invitat-o public pe artistă să meargă împreună la o emisiune TV pentru a discuta despre problemele lor. Claudia Pătrășcanu refuză orice întâlnire cu actuala parteneră a fostului ei soț. Artista nu vrea să stea lângă ea, având în vedere faptul că a jignit-o de mai multe ori.

“Ea își gestionează viața prin presă, prin scandal, se agață de oricine, de câte ceva.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu nu-i vrea pe băieții ei lângă Bianca Drăgușanu

Vedeta a mai spus că nu vrea ca băieții ei să fie în preajma Biancăi Drăgușanu. Cei doi nici nu își doresc să o cunoască pe fosta asistentă TV, după cum a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

“Dacă ea știe să se manifeste prin bătăi, prin tot felul de ieșiri necontrolate, eu n-am cum să accept vreodată în viața asta să-mi văd copiii în preajma unui astfel de om, asta a fost problema mea, că doar o mamă sănătoasă la cap nu o să-și lase copiii să vadă cum cineva țipă la ei, cineva îi atinge, exclus așa ceva.

Copiii mei au văzut cum tatăl lor a fost înjurat de ea, iar atunci copiii mei nu își doresc să o cunoască, nu vor să meargă în preajma ei, asta a fost situația”, a mai explicat Claudia Pătrășcanu.

Cântăreața a mai spus că cei doi copii ai săi nu vor putea avea niciodată o relație cu o femeie care le-a jignit mama în repetate rânduri.

“Ea e lezată, dar nu știu de ce, e lezată că mi-am spus părerea despre copiii mei, sunt singura care am dreptul să-mi spun părerea despre copiii mei și nu permit nimănui să vorbească despre ei. Prin asta arată ceea ce este și ce scoate pe gură.”, a adăugat ea.

Claudia Pătrășcanu a spus că, deși este separată de ani buni de Gabi Bădălău, afaceristul nu e divorțat oficial. Artista consideră că o femeie demnă ar fi așteptat ca acesta să divorțeze înainte să se cupleze cu el.

“Pot face ce vor ei, dar nu în fața copiilor mei”

Cântăreața nu are nimic cu Bianca Drăgușanu, însă o deranjează caracterul și comportamentul ei. Solista spune că fostul ei soț și actuala iubită pot avea orice scandal, însă nu în fața copiilor.

“Eu n-am nimic cu ea, pe mine nu mă deranjează ea ca om, mă deranjează caracterul ei, ieșirile ei, viața ei pe care a trăit-o și pe care o trăiește și comportamentul vis-a-vis de copiii mei și de tatăl copiilor mei în preajma copiilor.

Ei se pot omorî, pot face ce vor ei, dar nu în fața copiilor mei. N-am cum să accept și poate asta e durerea ei. Eu n-am cum să accept și nici copiii când văd că tatăl lor e jignit. (…)

Jignirile pe care ea mi le adresează sunt efectiv stradale, nu știu de ce zonă a pământului ăstuia, nu cred că există așa ceva.”, a mai ținut să precizeze Claudia Pătrășcanu.

Vedeta și-ar dori ca Bianca Drăgușanu să nu mai caute scandaluri. În același timp, dă vina pe fostul ei soț pentru jignirile adresate de fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT