Life

Claudia Pavel și-a petrecut Crăciunul cu tatăl copilului ei. Cei doi au fost despărțiți timp de aproape 10 ani

Claudia Pavel și-a petrecut Crăciunul în SUA, cu tatăl copilului ei, cu care nu a vorbit aproape un deceniu. Cum s-au distrat cu fiul lor, Noah.
30.12.2022 | 16:06
Claudia Pavel sia petrecut Craciunul cu tatal copilului ei Cei doi au fost despartiti timp de aproape 10 ani
Claudia Pavel și-a petrecut Crăciunul cu tatăl copilului ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De Crăciun, Claudia Pavel a fost în SUA, alături de tatăl copilului ei. Cântăreața a fost însoțită și de fiul ei, Noah, dar și de sora ei, Paula. Vedeta nu a vorbit cu fostul partener ani la rând.

Claudia Pavel a plecat în SUA de Crăciun, alături de tatăl copilului ei

Cântăreața a revenit în România în urmă cu aproape 10 ani, alături de fiul ei, Noah, după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei.

ADVERTISEMENT

Claudia Pavel și băiețelul ei au plecat în SUA, în Las Vegas, alături de Paula, sora artistei. Acolo au petrecut Crăciunul la Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet și tatăl lui Noah, de care solista s-a despărțit cu mult timp în urmă.

Fosta membră a trupei Candy a petrecut Crăciunul alături de familia fostului partener. Se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune și au renunțat la tensiunile din trecut.

ADVERTISEMENT

Artista nu a vrut să dea foarte multe detalii despre viața ei privată. 

“Am petrecut Crăciunul împreună și avem o relație excelență, foarte bună, am putea spune. Nu ne-am împăcat chiar acum, dar știți că nu îmi place să vorbesc de viața mea privată și a copilului meu.”, a declarat cântăreața pentru click.ro.

Claudia Pavel, sora și fiul ei s-au distrat de minune în SUA. Alături de Jeremy și de alți doi prieteni buni de-ai acestuia, au vizitat parcul de distracții Universal.

ADVERTISEMENT

Printre prietenii care i-au însoțit se numără și Monty Jackson, un stilist cunoscut la Hollywood. Acesta colaborează cu artiști de renume, cum ar fi Orlando Bloom sau Lenny Kravitz.

Noah a mers alături de părinții săi și la Disneyland, deși nu a fost pentru prima dată când au ajuns aici.

ADVERTISEMENT

Claudia Pavel a avut o relație tensionată cu fostul partener

Claudia Pavel și Jeremy Lewis au trăit o frumoasă poveste de dragoste acum ceva timp. După ce a venit pe lume fiul lor, amândoi au fost foarte fericiți o perioadă.

Cei doi au decis să pună capăt relației în urmă cu aproximativ un deceniu, atunci când artista a revenit în țara natală cu fiul ei, după ce au locuit până atunci în SUA.

Artista este foarte dedicată rolului de mamă și are grijă să-i ofere lui Noah cea mai bună educație.

În urmă cu ceva timp, solista a dezvăluit că medicul a sfătuit-o, când era însărcinată, să meargă la terapie de cuplu cu Jeremy, deoarece diferențele de cultură erau foarte mari, lucru care ar fi putut reprezenta o problemă în relația lor.

“Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah.

Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață.

Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei.

Eu nu am existat până el a venit în viața mea.”, spunea Claudia Pavel acum ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags: