Life

Probleme mari pentru Armin Nicoară și Claudia Puican. Drama neștiută prin care cuplul trece: ”Doctorii mi-au spus că…”

Armin Nicoară și Claudia Puican trec prin momente dificile. Se pare că artistul a fost la medic, iar diagnosticul primit l-a dezamăgit.
11.01.2024 | 11:04
Probleme mari pentru Armin Nicoara si Claudia Puican Drama nestiuta prin care cuplul trece Doctorii miau spus ca
Probleme mari pentru Armin Nicoară și Claudia Puican. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o adevărată dramă. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit din partea unui medic, dar și despre ce se întâmplă în viața sa.

Drama trăită de Armin Nicoară și Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit și își doresc ca familia lor să se mărească. Acest subiect este însă unul sensibil pentru ambii parteneri.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Spynews.ro, Armin Nicoară a vorbit despre drama pe care o trăiește. Medicii din Franța i-au spus că acesta nu poate să facă copii. Iar de aici, numeroase probleme au apărut.

„În urmă cu o lună de zile am întâlnit un doctor. Mi-a dat ceva pastile să mă ajute în problema pe care eu o am. Mai exact lichidul seminal este retrograd. Doctorii din Franța mi-au spus că nu mai pot face copii pe cale naturală. Eu trebuia să fac două intervenții în Franța. Prima operație de varicocel, iar a doua oprație la testicul, pentru a îmi extragă lichidul seminal.

ADVERTISEMENT

Eu am tot tras de timp, m-am tot reprogramat, pentru că ar fi trebuit să îmi iau liber vreo două săptămâni după intervenție și nu puteam. Am hotărât să fac intervențiile la sfârșitul lunii ianuarie, începutul lunii februarie”, a povestit artistul, pentru spynews.ro.

Acum însă, Armin Nicoară a descoperit un nou doctor și urmează un tratament. Și spune că deja se văd câteva rezultate. El speră însă ca o minune să aibă loc și ca totul să se întâmple natural.

ADVERTISEMENT

Artistul e obligat să ia o decizie importantă

Aceste pastile, povestește artistul, i-au redat speranța. Deși credea că nu va avea nicio șansă, medicul nou pe care l-a descoperit l-a făcut mai încrezător. Pe de altă parte, atât el cât și Claudia Puican au ultimatum.

Mai exact, medicii din Franța urmează să îl primească la o ultimă programare. Iar dacă artistul nu se va prezenta, atunci va fi nevoit din nou să refacă anumite analize, iar soția sa la rândul ei o serie de proceduri.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu știu ce decizie să ia, având în vedere că tratamentul de acum pare să dea roade. Pe de altă parte, există posibilitatea și ca medicul din Franța să nu îl mai primească pe artist dacă nu se va prezenta la programare.

„Am început să am rezultate, iar acestea îmi dau speranțe, poate ne ajută Dumnezeu să facem copil pe cale naturală. Medicul din Franța mi-a spus, după atâtea amânări, că acesta ar fi ultima programare pe care ar putea să mi-o facă. Dacă nu merg acum va trebui să o luăm din nou de la zero, să facem din nou analize.

(…) Nu știu ce hotărâre să luăm. Dacă continui cu tratamentul din România îmi este frică că doctorul din Franța nu mă mai primește. Nu știu ce decizie să iau. Tot sper, în fiecare zi, să nu mă sune doctorul, îmi tresare inima de fiecare dată când sună telefonul.”, a mai adăugat artistul

ADVERTISEMENT