Sport

Claudiu Bălan, dezamăgit după FC U Craiova – Sepsi 1-1: „Trebuia să ținem de scor!”

FC U Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1. La finalul meciului, Claudiu Bălan, atacantul oltenilor, s-a declarat dezamăgit că echipa sa nu a obținut toate cele trei puncte.
06.11.2021 | 23:16
Claudiu Balan dezamagit dupa FC U Craiova  Sepsi 11 Trebuia sa tinem de scor
ADVERTISEMENT

Pentru FC U Craiova, a marcat Claudiu Bălan (minutul 51), iar unicul gol al oaspeților a fost semnat de Kevin Luckassen (minutul 57).

Claudiu Bălan, dezamăgit după FC U Craiova – Sepsi 1-1

Atacantul oltenilor susține că FC U Craiova trebuia să securizeze rezultatul, la scorul de 1-0. Totodată, atrage atenția la faptul că trupa lui Eugen Trică trebuie să acumuleze mai multe puncte.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că am reușit să înscriu. Dar, prin prisma faptului că am avut 1-0, trebuia să ținem de scor. Am făcut un pas înapoi fără să pună ei presiune pe noi.

A venit acest gol după o greșeală. Ca și joc, cred că suntem în creștere, dar trebuie să acumulăm mai multe puncte. Indiferent cine antrenează, noi trebuie să ne facem datoria”, a declara Claudiu Bălan, la finalul partidei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Robert Popa: „După ce am primit golul, ne-am pierdut!”

„E adevărat că ușor, ușor ne creăm anumite automatisme. Eu zic că acest 1-1 este un rezultat foarte bun pentru noi, având în vedere în ce situație ne aflăm, la două zile după demiterea lui Flavius Stoican.

După ce am primit golul, ne-am pierdut. Am încercat să-mi motivez colegii. Eu mă pregătesc foarte bine, iar, când o să mi se ofere ocazia să fiu titular, o să fiu acolo.

ADVERTISEMENT

Ne a surprins plecarea lui Stoican, pentru că luni și marți am făcut antrenamente. Era o atmosferă faorte bună și, dintr-odata, a plecat”, a spus și Robert Popa.

Dan Vasilică: „Am luat un gol pe o nesincronizare!”

„Ne pare rău că nu am reușit să luăm toate punctele, ne-am dorit foarte tare. Ne doream și aveam și încredere că o să le luăm. Din păcate, nu am reușit.

ADVERTISEMENT

Pe final, am închis cât s-a putut jocul. Am luat un gol pe o nesincronizare, trebuia să fim puțin mai atenți acolo. Știam ce avem de făcut acolo. Penru noi, este un dezavantaj lipsa suporterilor”, a declarat Dan Vasilică, antrenorul interimar al celor de la FC U Craiova.

FC U Craiova se află pe locul 13 din Liga 1, cu 14 puncte obținute după 15 meciuri jucate.

În următoarea etapă de campionat, FC U Craiova va juca, acasă, împotriva campioanei CFR Cluj. Partida va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie.

ADVERTISEMENT